Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η ενδεκάδα των «Ερυθρόλευκων!
Europa Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα: Η ενδεκάδα των «Ερυθρόλευκων!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός απέναντι στην Άστον Βίλα για τον δεύτερο ημιτελικό του UEFA Conference League.

09.05.2024 | 21:23

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του UEFA Conference League. Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Αγγλία, η ελληνική ομάδα κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη με 2-4 και έχει σημαντικό προβάδισμα ενόψει του επαναληπτικού στον Πειραιά. Μάλιστα, λίγη ώρα πριν το ματς έγινε γνωστή και η ενδεκάδα του Ολυμπιακού.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ φαίνεται πως εμπιστεύεται τους παίκτες που πήραν τη μεγάλη νίκη και έτσι θα έχει 10 ίδιους παίκτες, κάνοντας μόνο μία αλλαγή στο αρχικό του σχήμα. Ο παίκτης που έμεινε εκτός είναι ο Ορτέγκα, ο οποίος είναι τραυματίας και στη θέση του θα ξεκινήσει ο Κίνι.

Ο Ολυμπιακός πάει με… ίδια συνταγή κόντρα στην Άστον Βίλα

Πιο συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός θα έχει τον Τζολάκη κάτω από τα δοκάρια του, με τους Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο και Κίνι μπροστά του, Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ιμπόρα, Έσε και Τσικίνιο. Φορτούνης και Ποντένσε θα είναι στα άκρα της επίθεσης και στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Ελ Κααμπί.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Κίνι, Ιμπόρα, Έσε, Τσικίνιο, Φορτούμης, Ποντένσε, Ελ Κααμπί

Διαβάστε επίσης: Τεράστια δήλωση Ιμπόρα: «Θα αντάλλαζα ένα Europa για το Conference με τον Ολυμπιακό»

Έτσι, μένει μόνο να φανεί αν με αυτή την ενδεκάδα ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κρατήσει το προβάδισμα του πρώτου αγώνα και να πάρει την πρόκριση στον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό στην ιστορία του. Θυμίζουμε πως εκεί βρίσκεται ήδη από χθες η Φιορεντίνα για δεύτερη συνεχόμενη φορά, η οποία δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο της Κλαμπ Μπριζ και περιμένει το αποψινό παιχνίδι για να μάθει τον αντίπαλό της.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version