Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανατροπή…και τρίποντο με ευρωπαϊκό αέρα για Άρσεναλ (vid)
Άρσεναλ

Ανατροπή…και τρίποντο με ευρωπαϊκό αέρα για Άρσεναλ (vid)

Η Άρσεναλ νίκησε μετά κόπων και βασάνων την ΈΒερτον και βρίσκεται μόλις τρεις πόντους μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

23.02.2020 | 20:35

Η Άρσεναλ υποδέχθηκε την Έβερτον στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ. Η Έβερτον προηγήθηκε στο 1′ με τον Κάλβερτ Λιούιν. Με αυτό το γκολ ο νεαρός Άγγλος επιθετικός πάγωσε το Έμιρειτς. Η Άρσεναλ απείλησε για την ισοφάριση με τον Μπεγερίν στο 5′. To 1-1 έγινε με τον  Νκετίαχ στο 27′. Στο 33′ ο Ομπαμεγιάνγκ έδωσε το προβάδισμα με το γκολ του στους Κανονιέρηδες κάνοντας το 2-1. Πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου ο Ριτσάρλισον με ασίστ του Μίνα ξανάεφερε το ματς στα ίσα (2-2).

Στην πρώτη επίθεση του δευτέρου ημιχρόνου ο Ομπαμεγιάνγκ με ασίστ του Πέπε διαμόρφωσε το τελικό σκορ 3-2 στο 46′. Η Έβερτον προσπάθησε να απειλήσει με τον Κάλβερτ Λιούιν κυρίως αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Η Άρσεναλ πήρε το πολυπόθητο τρίποντο που την τοποθετεί τρεις πόντους μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version