ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ανέλπιστο δώρο της Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Ο Κριστιάνο απώθησε τον ανεγκέφαλο εισβολέα (vid)

Δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα νεύρα του ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν αντίκρισε έναν οπαδό να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο στο ματς κόντρα στη Λυών.

Ο Κριστιάνο απώθησε τον ανεγκέφαλο εισβολέα (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετακόμισε το καλοκαίρι του 2018 στην Γιουβέντους προκειμένου να την οδηγήσει στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Εν τέλει, αν και πανηγύρισε τον ιταλικό τίτλο, δεν κατάφερε να σηκώσει τη κούπα με τα “μεγάλα αυτια”. Συγκεκριμένα, έπεσε πάνω στον εντυπωσιακό Άγιαξ, με αποτέλεσμα η “βέκια σινόρα” να αποχαιρετήσει τη διοργάνωση στα προημιτελικά της. Έτσι, τη φετινή σεζόν το κίνητρο για τον Κριστιάνο είναι ακόμα μεγαλύτερο όσον αφορά την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η εκτός έδρας ήττα, όμως, από την Λυών με 1-0 περιπλέκει τα πράγματα για την ομάδα του. Ειδικότερα, σε ένα ακόμη παιχνίδι η Γιουβέντους δε έθελξε με την απόδοσή της. Παράλληλα, με τον Κριστιάνο να μη βρίσκει δίχτυα φανέρωσε την εξάρτησή από αυτόν καθώς δεν υπήρξε κάποιος άλλος να της προσφέρει λύσεις. Έτσι, η “Γιούβε” καλείται στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν να εστιάσει σε δύο μέτωπα. Πέρα, δηλαδή από τη μάχη του πρωταθλήματος πρέπει να ανατρέψει μία δύσκολη κατάσταση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Κριστιάνο σε έξαλλη κατάσταση προσπαθούσε να απομακρύνει τον απρόσκλητο οπαδό

Βγήκε εκτός εαυτού ο Πορτογάλος

Σαν να μην έφτανε το αρνητικό αποτέλεσμα για το Κριστιάνο, είχε να αντιμετωπίσει και έναν απρόσκλητο επισκέπτη στο “Παρκ Ολιμπίκ Λιονέ”. Συγκεκριμένα, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού ένας οπαδός εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο. Κατευθύνθηκε προς τον Πορτογάλο προκειμένου να έρθει σε επαφή με το ίνδαλμά του. Ωστόσο, όπως καταλαβαίνετε προϊόντος και του σκορ προκάλεσε την έκρηξη του 35χρονου άσου.

Έτσι, ο Ρονάλντο με το που τον είδε να έρχεται προς τα πάνω του έτρεξε να τον απωθήσει. Παρόλο που τον έσπρωξε, όμως, ο “ανεγκέφαλος” εισβολέας ήταν επίμονος και τελικά κατάφερε να τον αγκαλιάσει αφού έπεσε στα γόνατα. Το γλίστρημα ενός ανθρώπου ασφαλείας που έτρεξε να σώσει την κατάσταση έκανε τα πράγματα χειρότερα και τον Κριστιάνο έτοιμο να εκραγεί. Σε κάθε περίπτωση, η UEFA οφείλει να βρει τρόπους να αποτρέπει τέτοια περιστατικά. Πρώτον, γιατί μπορεί να οδηγήσουν σε μία λάθος αντίδραση ποδοσφαιριστή αλλά κυρίως διότι τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια των παικτών.

https://twitter.com/Zorf/status/1232960600566910976?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.givemesport.com%2F1550458-cristiano-ronaldo-angrily-pushes-away-pitch-invader-during-juventus-champions-league-defeat

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ