ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Team Of the Week

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Τα πρωταθλήματα επέστρεψαν... δυναμικά και εμείς σας παραθέτουμε την ενδεκάδα της αγωνιστικής! Premier League, La Liga, Bundesliga… και πολλά ακόμη!

Η καλύτερη ενδεκάδα της αγωνιστικής στην Ευρώπη! (pic)

Ενδεκάδα για όλες τις ποδοσφαιρικές… απαιτήσεις ετοίμασε η ομάδα του Sportsking.

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου είχε άρωμα από «Ελ Κλάσικο» και άλλες ματσάρες. Πολλά τέρματα, ανατροπές, συγκινήσεις και κυρίως απρόβλεπτες αναμετρήσεις. Προσωπικά, μας δυσκόλεψε αρκετά.

Απολαύστε λοιπόν, ακόμη μια, καλύτερη ενδεκάδα και τους λόγους για τους οποίους επιλέξαμε τους βασικούς 11.

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

ΜΑΡΚ-ΑΝΤΡΕ ΤΕΡ ΣΤΕΓΚΕΝ

Ο 27χρονος διεθνής Γερμανός, μπορεί να είδε την ομάδα του να μην τα καταφέρνει αλλά οι θεατές θα θυμούνται για πάντα τη φάση στο 55’. Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε στο ντέρμπι της χρονιάς (2-0), αλλά ο Γερμανός ήταν ο μόνος διασωθέντας από την αμυντική της γραμμή. Στα γκολ προδίδεται από την κόντρα στον Πικέ και «φλιπεράκι» της μπάλας στο πλασέ του Μαριάνο. Ο Γερμανός σε 24 παιχνίδια έχει δεχθεί 27 τέρματα και διατηρεί ένα 20% επεμβάσεων σε εκτελέσεις πέναλτι.

ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΜΠΑΚ

ΜΑΡΣΕΛΟ

Με μια λέξη… απολαυστικός! Ο 31χρονος διεθνής Βραζιλιάνος έχει δεχθεί δριμύτατη κριτική για το ντεφορμάρισμα του, το στυλάκι του, την απάθεια στις αμυντικές του υποχρεώσεις. Το τάκλιν στο τετ-α-τετ του Μέσσι, όταν ακόμα η αναμέτρηση εναντίον της Μπαρτσελόνα ήταν στο 1-0 με μυθική κούρσα, το ξέσπασμα προς τον κόσμο… περιγράφει την κατάσταση. Ο Βραζιλιάνος σε 17 συμμετοχές φέτος έχει 1 τέρμα και 5 ασίστ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ

Θα θέλαμε να βλέπουμε περισσότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές στην ενδεκάδα μας, αλλά… εξαρτάται από αυτούς. Ο 28χρονος Ναξιώτης αμυντικός μας έπεισε για τα καλά και βρίσκεται στην ενδεκάδα με την αξία του. Άνοιξε το σκορ για την Νάπολι απέναντι στη Τορίνο (2-1) και έκανε την αρχή στη μάχη των «παρντενοπέϊ» για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο Έλληνας αμυντικός σε 27 συμμετοχές μετρά και 3 τέρματα.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΜΠΟΡΝΑΟΥ

Πάρτε στυλό και ανοίξτε τα κιτάπια σας! Ναι, οι μη γνώστες του Γερμανικού ποδοσφαίρου, καλό θα ήταν να μάθετε ποιος είναι ο 20χρονος Βέλγος ανερχόμενος παικταράς, πριν τον μάθει όλος ο κόσμος. Ο γιάνκης ύψους 1.91 θηριώδης κεντρικός αμυντικός ανήκει στη Κολωνία και σκόραρε στην επιβλητική νίκη απέναντι στη Σάλκε (3-0). Την φετινή σεζόν σε 23 συμμετοχές μετρά 5 τέρματα.

ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ

ΜΑΤ ΝΤΟΧΕΡΤΙ

Οι «λύκοι» του Γουλβερχάμπτον βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα -ιδίως επιθετικά- κάτι που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα τον μέλλοντα ευρωπαϊκό του αντίπαλο (Ολυμπιακό). Ο 28χρονος σκληροτράχηλος Ιρλανδός μπακ-χαφ εντάσσεται σε αυτή την κατηγορία. Αρκετά φορμαρισμένος, σκόραρε στην εκτός έδρας νίκη-ανατροπή απέναντι στη Τότεναμ (2-3) βρισκόμενος σε θέση φορ! Την φετινή σεζόν σε 37 συμμετοχές με τη Γούλβς μετρά 7 τέρματα και 3 ασίστ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

ΚΑΡΛΟΣ-ΕΝΡΙΚΕ ΚΑΖΕΜΙΡΟ

Ο 28χρονος Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα. Να «καταπίνει» τα χιλιόμετρα, να αλληλοκαλύπτει τα κενά των συμπαικτών του και… να παίζει με το «μυαλό» των αντιπάλων. Μια φορά στο χθεσινό νικητήριο ντέρμπι των «μερένχες» (2-0) το έκανε και δη… με τον Μέσσι! Την φετινή σεζόν ο Βραζιλιάνος είναι ένας από τους «στυλοβάτες» της Ρεάλ, με 34 συμμετοχές 4 γκολ και 4 ασίστ.

ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ

ΕΤΙΕΝ ΚΑΠΟΥΕ

O 31χρονος Γάλλος αμυντικός μέσος, μοιάζει αναγεννημένος αυτή την σεζόν. Εξαιρετικός στην ανασταλτική του λειτουργία και κάνοντας τα βασικά δημιουργικά αποτελεί τον κατάλληλο παρτενέρ για την ενδεκάδα μας. Στην νικητήρια αναμέτρηση απέναντι στη Λίβερπουλ (3-0) ήταν κομβικός και εκμηδένισε τα επιθετικά «όπλα» των «reds». Την φετινή σεζόν σε 23 συμμετοχές έχει 2 ασίστ με τη Γούλβς.

ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ

ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Η ενέργεια, η θέληση και το πάθος του νεαρού Βραζιλιάνου, εξέπεμπαν σαν ηλεκτρομαγνητικά κύματα. Σίγουρα υπήρξε καθοριστικός, αφού η Μπαρτσελόνα πέταξε στα «σκουπίδια» ένα αποδοτικό ημίχρονο. Ο Βινίσιους έβαλε μπροστά στο σκορ την «βασίλισσα» με την ευγενική «χορηγία» του Ζεράντ Πικέ, ενώ γενικά η εμφάνιση του αποτελούσε ώθηση για τους συμπαίκτες του. Την φετινή σεζόν σε 27 συμμετοχές μετρά 4 τέρματα και 3 ασίστ.

ΔΕΞΙΟΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΠΛΑΓΙΟΣ ΜΕΣΟΣ

XΕΝΡΙΚ ΜΙΚΙΤΑΡΙΑΝ

Για τους φαν της εβδομαδιαίας ενδεκάδας, μάλλον θα χαίρεστε που λείπει ο Μέσσι. Όσοι όμως προβληματίζεστε ή δυσανασχετείτε, αυτή τη φορά ο 31χρονος Αρμένιος, αξίζει όσο ποτέ άλλοτε να βρίσκεται στην ενδεκάδα μας. Στην γεμάτη αστάθεια σεζόν της Ρόμα, η οποία σίγουρα παλεύει να κρατηθεί στα Ευρωπαϊκά εισιτήρια, ο μεσοεπιθετικός βγήκε… μπροστά. Στην εκτός έδρας «απόδραση» της Ρόμα από την Κάλιαρι (3-4) ο Αρμένιος είχε συμμετοχή στα δύο τέρματα (1 γκολ, 1 ασίστ) και πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση. Φέτος σε 17 συμμετοχές έχει 6 τέρματα και 3 ασίστ.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΝΤΟΥΒΑΝ ΖΑΠΑΤΑ

Μια από της πιο φορμαρισμένες ομάδες στην Ευρώπη, με τους πιο «αδίστακτους» επιθετικούς! Ποια άλλη από την Αταλάντα και τον 28χρονο Κολομβιανό σταρ της.  Στον εκτός έδρας θρίαμβο απέναντι στη Λέτσε (2-7) ο Ζαπάτα σκόραρε χατ-τρικ και επιβεβαίωσε την δαιμονιώδη φόρμα του. Μπορεί να μην έχει αγωνιστεί αρκετά αυτή τη σεζόν, όμως όταν σε 18 συμμετοχές έχεις 12 τέρματα και 6 ασίστ είσαι παραπάνω από παραγωγικός!

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ

ΙΣΜΑΙΛΑ ΣΑΡ

Ο 22χρονος Σενεγαλέζος μεσοεπιθετικός συνδυάζει ταχύτητα δύναμη και εκρηκτικότητα. Ότι ακριβώς χρειάζεται ένας φορ περιοχής σαν παρτενέρ σε μια ενδεκάδα. Ο νεαρός ήταν εκ των πρωταγωνιστών της νίκης επί της Λίβερπουλ (3-0), έχοντας συμμετοχή και στα τρία τέρματα της ομάδας του (2 γκολ και 1 ασίστ). Δεν είναι όμως απλά ένας παίκτης «πυροτέχνημα» που βοήθησε να στοπ του αήττητου σερί των «reds». Την φετινή σεζόν με την Γουότφορντ σε 20 συμμετοχές έχει 6 τέρματα και 4 ασίστ.

[team1]

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ