Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μουρίνιο : “Δεν συνέβη τίποτα με τον Ντάιερ”!
Τότεναμ

Μουρίνιο : “Δεν συνέβη τίποτα με τον Ντάιερ”!

Αποθέωσε τον Έρικ Ντάιερ ο Μουρίνιο, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβη τίποτα ιδιαίτερο μετά το παιχνίδι με τη Νόριτς. Μάλιστα, σκοπεύει να τον χρησιμοποιήσει κανονικά στο ερχόμενο ματς κόντρα στη Μπέρνλι

06.03.2020 | 17:20

O Zoσέ Μουρίνιο πήρε θέση για τον Έρικ Ντάιερ, λίγες ημέρες μετά το επεισόδιο του τελευταίου με οπαδούς της Τότεναμ. Ο Πορτογάλος υποστήριξε ότι ο Ντάιερ πρέπει να παίξει στο ερχόμενο παιχνίδι με τη Μπέρνλι και έδειξε να υποβαθμίζει το ιδιαίτερο συμβάν που έλαβε χώρα μετά τον αποκλεισμό από τη Νόριτς.

Βέβαια, ο Ντάιερ κινδυνεύει με τιμωρία από την αγγλική ομοσπονδία, αφού η κίνησή του να ανέβει επιθετικά στην κερκίδα, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη. Ο προπονητής της ομάδας πάντως δεν έχει την ίδια άποψη.

Δείτε τι δήλωσε ο Μουρίνιο

“Είναι ξεκάθαρο το τι συνέβη. Όλοι είδατε ότι δεν έγινε σχεδόν τίποτα. Ο Ντάιερ είναι έτοιμος και νομίζω ότι πρέπει να παίξει με τη Μπέρνλι. Είμαι πολύ μεγαλύτερος από τον Έρικ και έχω περισσότερα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Αν έβλεπα να συμβαίνει κάτι με τον γιο μου, τότε θα είχα ακριβώς την ίδια αντίδραση. Δεν θα το σκεφτόμουν ούτε δύο δευτερόλεπτα.

Ως επαγγελματίες, κάποιες φορές πρέπει να διαχειριζόμαστε δύσκολες καταστάσεις. Οφείλουμε να το αποδεχτούμε, όμως αυτό που συνέβη με τον Έρικ δεν συμβαίνει και τόσο συχνά. Ο καθένας βέβαια έχει την άποψή του. Είμαι χαρούμενος που η ποδοσφαιρική κοινότητα καταλαβαίνει τι συνέβη. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω. Ο Έρικ έπαιξε πάρα πολύ καλά στα δύο τελευταία ματς, φυσικά και θα παίξει με τη Μπέρνλι. Αγωνίστηκε ως στόπερ και μου έδειξε πράγματα που δεν θα μπορούσα να φανταστώ. Ξέρω πολύ καλά πλέον τι μπορεί να προσφέρει σε αυτή τη θέση”

Ο Πορτογάλος λοιπόν υποβάθμισε το συμβάν της Τετάρτης.  Είναι δεδομένο ότι δεν θέλει ούτε να σκέφτεται το ενδεχόμενο τιμωρίας του Ντάιερ. Η Τότεναμ φέτος έχει πληγεί από τους αλλεπάλληλους τραυματισμούς και ο Μουρίνιο δεν θα ήθελε κι άλλα εμπόδια στην ήδη δύσκολη αποστολή του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version