Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν ξεχνάει ο Μέσι: Πληρώνει τα χρέη του Ροναλντίνιο
Μπαρτσελόνα

Δεν ξεχνάει ο Μέσι: Πληρώνει τα χρέη του Ροναλντίνιο

Τρομερός ο Μέσι που προσλαμβάνει δικηγόρους και πληρώνει τα χρέη του Ροναλντίνιο για να τον βγάλει από την φυλακή.

10.03.2020 | 10:23

Σπουδαία κίνηση από τον Λιονέλ Μέσι. Όλοι θα έχετε δει λίγο – πολύ την περιπέτεια που περνάει ο Ροναλντίνιο με τις αρχές της Παραγουάης. Ο Βραζιλιάνος μαζί με τον αδελφό του συνελήφθη με πλαστό διαβατήριο και προφυλακίστηκε μέχρι να γίνει η δίκη. Ο Ροναλντίνιο έχει μπλεξίματα με τον νόμο γενικότερα, ενώ τα οικονομικά του δεν είναι καθόλου καλά.

Αν και όλοι ανέμεναν ότι θα αφεθεί ελεύθερος, η δικαστής Κλάρα Ρουίς Ντίας έκρινε ότι το παράπτωμά του είναι σοβαρό και διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση, θεωρώντας ότι σε διαφορετική περίπτωση υπάρχει κίνδυνος να φύγει από την Παραγουάη. Ο δικηγόρος του Βραζιλιάνου χαρακτήρισε «απίστευτη» την απόφαση και δήλωσε ότι θα ασκήσει έφεση.

Η κίνηση του Μέσι

Από ότι φαίνεται, ο Ροναλντίνιο βρίσκει σανίδα σωτηρίας στον Λιονέλ Μέσι. Οι άλλοτε συμπαίκτες στην Μπαρτσελόνα, έχουν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και τους συνδέουν δεσμοί φιλίας. από τότε που ο Αργεντινός έκανε τα πρώτα του βήματα υπό την καθοδήγηση του μάγου της μπάλας.

Η “AS” αποκαλύπτει πως ο Αργεντινός σούπερ σταρ έχει την διάθεση να ξεπληρώσει τα χρέη του Ροναλντίνιο, ενώ προσέλαβε δικηγόρους και θα καταβάλει και το ποσό των 4 εκατομμυρίων ευρώ που απαιτείται για να απελευθερωθεί.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version