ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσε το πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Αποθέωσε τον κόσμο της Παρί ο Τούχελ!

Το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι δεν εμπόδισε τους οπαδούς της Παρί να στηρίξουν την ομάδα πριν από αυτό. Ο Τόμας Τούχελ στάθηκε στην ιδιαίτερη υποδοχή του κόσμου της ομάδας, που έδωσε στους ποδοσφαιριστές του την κατάλληλη ώθηση για την πρόκριση

Αποθέωσε τον κόσμο της Παρί ο Τούχελ!

Ο Τόμας Τούχελ ήταν πανευτυχής μετά την πρόκριση της Παρί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι Παριζιάνοι ένιωθαν το τεράστιο “πρέπει” ενόψει της ρεβάνς με τη Ντόρτμουντ. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να πάρουν τη νίκη και να διώξουν το βάρος από τους ώμους τους.

Για τον Γερμανό τεχνικό, κομβικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε η στήριξη των οπαδών της ομάδας προς τους παίκτες. Παρά το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, η υποδοχή του κόσμου πριν το παιχνίδι έδωσε φτερά στους ποδοσφαιριστές.

“Ήταν απίστευτα στο πούλμαν πριν το παιχνίδι. Ήταν μια πολύ έντονη στιγμή. Οι οπαδοί μας μας προσέφεραν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση. Νομίζω πως οι παίκτες μου το είχαν ανάγκη! Τα παιδιά άρχισαν να τραγουδούν με τον κόσμο, να χτυπούν τα παράθυρα. Ήταν μια τέλεια ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι, η οποία μας έδιωξε την πίεση. Ήλπιζα ότι όλο αυτό το vibe θα μπορούσαμε να το μεταφέρουμε και στο χορτάρι. Είμαι πολύ χαρούμενος που το καταφέραμε”, ήταν τα πρώτα λόγια του Τούχελ. PSG head coach Thomas Tuchel

Όσο για το αγωνιστικό σκέλος, ο προπονητής της Παρί δήλωσε. “Μετά το πρώτο γκολ ελέγξαμε το παιχνίδι. Μπορεί να κάναμε κάποια εύκολα λάθη, όμως ήρθε γρήγορα και το δεύτερο γκολ και λυθήκαμε. Προφανώς και υπήρξαν στιγμές που υποφέραμε, όμως το κάναμε ως ομάδα.

Ο Καβάνι, ο Σαράμπια, ο Νειμάρ και ο Εμπαπέ αμύνθηκαν σαν τρελοί. Έκλεισαν πολλούς χώρους. Ένιωθα ότι ήμασταν πάντα ενωμένοι. Ήταν ένα πολύ δύσκολο και σκληρό ματς, όμως τέλος καλό όλα καλά”.

Έφυγε το πρώτο “πρέπει”, ακολουθούν τα επόμενα

Η Παρί ευτύχησε να ανατρέψει την κατάσταση και να πάρει την πρόκριση. Παρόλα αυτά, ο Τούχελ ξέρει ότι ακόμα δεν έχει καταφέρει τίποτα. Στόχος της ομάδας είναι να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης. Η διοίκηση ξοδεύει πολλά εκατομμύρια και κανείς δεν πρέπει να αισθάνεται πετυχημένος με μια θέση στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Τούχελ και οι παίκτες του οφείλουν να πάρουν δύναμη από τη χθεσινή εμφάνιση και να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους για να προχωρήσουν ακόμα περισσότερο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ