ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Fake news η είδηση για την πρωτοβουλία βοήθειας του Κριστιάνο

Αναληθής αποδείχτηκε η είδηση σχετικά με την πρωτοβουλία του Κριστιάνο να μετατρέψει τα ξενοδοχεία του σε προσωρινά νοσοκομεία.

Fake news η είδηση για την πρωτοβουλία βοήθειας του Κριστιάνο

Εν μέσω της ραγδαίας εξάπλωσης του κορωνοϊού, η Marca ενημέρωσε τον κόσμο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανέλαβε να βοηθήσει όσους έχουν νοσήσει. Συγκεκριμένα, μεταδόθηκε ότι αποφάσισε να μετατρέψει προσωρινά τα ξενοδοχεία του σε νοσοκομεία. Αυτά θα υποδέχονταν τους ασθενείς που είχαν νοσήσει από τον ιό, οι οποίοι έχουν φτάσει τους 167 μέχρι σήμερα στην γενέτειρα του άσου της Γιουβέντους. Η είδηση ανέφερε, μάλιστα, ότι θα μεριμνούσε για όλα τα έξοδα των νοσηλευτών και γιατρών που θα εργάζονταν ενώ θα έβαζε πλάτη και στους ασθενείς καλύπτοντας και τις δικές τους ανάγκες.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη είδηση αποδείχτηκε γρήγορα ψευδής. Αρχικά, ο δημοσιογράφος, Κρίστοφ, Τέρερ, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για fake news μέσω ανάρτησή του στο twitter. Την ίδια ώρα η Marca ” που αναπαρήγαγε πρώτη την είδηση, την κατέβασε”.  Είναι βέβαιο, πάντως, ότι η ταχύτητα των εξελίξεων είναι τέτοια που θα ευνοήσει την αναπαραγωγή και άλλων ψευδών ειδήσεων αυτήν την περίοδο.

https://twitter.com/HLNinEngeland/status/1239143515269062657?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1239143515269062657&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.indiatvnews.com%2Fsports%2Ffootball-fact-check-did-cristiano-ronaldo-turn-his-chain-of-hotels-into-hospitals-for-free-coronavirus-treatment-598374

Σε καραντίνα ο Κριστιάνο

Αυτήν την περίοδο ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε κατ’ οίκον απομόνωση. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πατρίδα του. Ενημέρωσε, μάλιστα, την Γιουβέντους ότι θα παραμείνει στην Μαδέιρα για την ώρα, παίρνοντας προληπτικά μέτρα κατά του κορονοϊού. Μία απόφαση απολύτως λογική, καθώς οι μετακινήσεις μεταξύ χωρών πρέπει να αποφεύγονται την δεδομένη χρονική στιγμή. Ειδικά σε περιοχές όπως η Βόρεια Ιταλία, που βρίσκεται και το Τορίνο, όπου τα κρούσματα αυξάνονται διαρκώς. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, πάντως, είναι μόνο ένας από τους πολλούς παίκτες της “βέκια σινόρα” που βρίσκονται σε καραντίνα μετά τη δημοσιοποίησης της είδησης ότι ο συμπαίκτης του, Ντάνιελ Ρουγκάνι, είναι θετικός στον ιό.

Ας σημειωθεί ότι η χώρα του Κριστιάνο δε θρηνεί κάποιο νεκρό από τον ιό μέχρι και σήμερα. Ωστόσο, η Πορτογαλία κινδυνεύει περισσότερο σε σχέση με τις άλλες χώρες. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι 20% του πληθυσμού της χώρας είναι πάνω από 65 χρονών. Επίσης, το 2018 μετρήθηκε ότι στην ιβηρική χώρα αναλογούν μόλις 225 νοσοκομειακά κρεβάτια ανά 100 χιλιάδες άτομα κριστιάνο

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ