Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι 2+1 υποψήφιοι συμπαραστάτες του Ρονάλντο!
Γιουβέντους

Οι 2+1 υποψήφιοι συμπαραστάτες του Ρονάλντο!

Η Γιουβέντους θέλει να επενδύσει για τον παρτενέρ του Κριστιάνο Ρονάλντο στην επίθεση και οι τρεις υποψήφιοι είναι ήδη στην λίστα του Σάρι.

17.03.2020 | 13:50

Ο κορωνοϊός μπορεί να έχει “παγώσει” τα πάντα, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι ομάδες έχουν σταματήσει να κοιτούν το μέλλον. Ειδικά τώρα με την διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να ενεργοποιήσουν το σχεδιασμό της νέας χρονιάς. Η Γιουβέντους, είναι μία από τις ομάδες που παραδοσιακά προσπαθούν να προνοήσουν στα μεταγραφικά τους. Έτσι λοιπόν, έχουν φτιάξει ήδη μια λίστα όπου εκεί βρίσκονται όλοι οι υποψήφιοι συμπαραστάτες του Ρονάλντο για την επίθεση.

Οι υποψήφιοι αυτοί, είναι οι δύο μεγάλοι στόχοι που έχει η ομάδα για το καλοκαίρι + την εναλλακτική τους. Η αλήθεια είναι ότι το πρότζεκτ Ιγκουαϊν δεν βγήκε. Ο Αργεντινός επέστρεψε λόγο Σάρι. Είχα κάποια καλά παιχνίδια, αλλά όχι διάρκεια. Έτσι, οι άνθρωποι της Γιούβε θα κοιτάξουν κάτι καλύτερο. Με γνώμονα κιόλας ότι ο Κριστιάνο δεν μπορεί να είναι για πάντα σε τρομερή κατάσταση, σκέφτονται να επενδύσουν σημαντικά σε αυτή την θέση.

Οι δύο βασικοί υποψήφιοι

Οι δύο υποψήφιοι – πόθοι του Σάρι και της Γιουβέντους, είναι ο Χάρι Κέιν και ο Μάουρο Ικάρντι. Για τον πρώτο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Ο αρχηγός της Τότεναμ είναι δεμένος με την ομάδα του και δύσκολα θα την εγκαταλείψει ειδικά τώρα που η ομάδα δεν τα πηγαίνει πολύ καλά. Ακόμα και να ήθελε ο ίδιος, το ποσό που θα χρειαστεί να δαπανήσει η Γιούβε, θα είναι τεράστιο. Όχι βέβαια ότι δεν έχει δείξει ικανή να το κάνει.

Από την άλλη η υπόθεση Ικάρντι, έχει ένα σημείο κλειδί, την επιθυμία του παίκτη. Αν ο Ικάρντι θελήσει να γυρίσει στην Ιταλία, παρότι τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Παρί, τότε το Τορίνο είναι μονόδρομος. Στην Ίντερ δεν πρόκειται να μείνει και οι πάντα καλές μεταγραφικές σχέσεις μεταξύ των κορυφαίων ομάδων στην Ιταλία, δίνει σημαντικές πιθανότητες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Η έκπληξη

Πίσω από τους Κέιν και Ικάρντι, υπάρχει ένα όνομα έκπληξη. Ο Γκάμπριελ Ζεσούς έχει αφήσει καλές εντυπώσεις και αν δεν έρθει ένας από τους δύο προαναφερθέντες, είναι πολύ πιθανό να γίνει κίνηση για την περίπτωσή του. Ο Ζεσούς παραμένει αναπληρωματικός του Κουν και ίσως να ήθελε να αποχωρήσει. Βέβαια, σε αυτή την περίπτωση, η τελική ετυμηγορία του Πεπ, θα κρίνει και την ίδια την μεταγραφή.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version