Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Σκέφτεται να φύγει ο Κριστιάνο και θέλει να πάει στην…»
Γιουβέντους

«Σκέφτεται να φύγει ο Κριστιάνο και θέλει να πάει στην…»

Δημοσιογράφος της Ιταλίας θεωρεί πως ο Κριστιάνο σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Γιουβέντους το καλοκαίρι!

24.03.2020 | 16:35

Δημοσιογράφος της Ιταλίας θεωρεί πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο σκέφτεται σοβαρά να αποχωρήσει από την Γιουβέντους…

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν πολλά δημοσιεύματα από την Ισπανία και την Πορτογάλια τα οποία και τονίζουν πως ο Κριστιάνο θα αποχωρήσει σύντομα από την Γιουβέντους

Συγκεκριμένα, τα συγκεκριμένα Μέσα αναφέρουν πως ο Πορτογάλος βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Γάλλοι προορίζουν τον Κριστιάνο για αντικαταστάτη του Νεϊμάρ, ο οποίος οδεύει προς την Μπαρτσελόνα.

Τα συγκεκριμένα σενάρια επαληθεύει και ο Ιταλός έμπερος δημοσιογράφος που ασχολείται με το ιταλικό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με την σελίδα «ilbianconero.com», τα λόγια του Ιταλού στον αέρα της εκπομπής «7 gold» είναι τα ακόλουθα:

«Μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά πως τα σενάρια από την Ισπανία για τον Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ρεαλιστικά. Ο Κριστιάνο σκέφτεται σοβαρά να αποχαιρετήσει την Γιουβέντους και φαίνεται πως ήδη έχει διαλέξει την νέα του ομάδα. Αν φύγει θα το κάνει για να πάει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Θα έπαιρνε την θέση του Νεϊμάρ και θα έφτιαχνε μια εκπληκτική επιθετική γραμμή μαζί με τον Κίλιαν Μπαπέ», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα. Πάντως μέχρι στιγμής καμία από τις δύο πλευρές δεν τα έχει.. αρνηθεί και δεν τα έχει διαψεύσει ακόμα!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version