Ρεάλ Μαδρίτης

Αζάρ : “Άδικο να με κρίνουν από την πρώτη σεζόν”!

Ο Έντεν Αζάρ αναφέρθηκε στην προβληματική του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πιο αντιπροσωπευτική. Δείτε επίσης τι δήλωσε για το αναβληθέν Euro

Ο Έντεν Αζάρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του για την κακή φετινή σεζόν. Ο Βέλγος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως θα ήταν πιο δίκαιο να κριθεί στο τέλος της επόμενης χρονιάς, καθώς όλοι χρειάζονται ένα διάστημα προσαρμογής.

Ο Αζάρ ήταν η κορυφαία μεταγραφή της “βασίλισσας” το καλοκαίρι, ωστόσο η μέχρι τώρα παρουσία του κρίνεται μάλλον απογοητευτική. Από την πρώτη του εμφάνιση έδειξε πως στερείτο φυσικής κατάστασης, ενώ κάποιοι τραυματισμοί στην πορεία της σεζόν έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Έτσι, ο Αζάρ δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Τσέλσι και στη Μαδρίτη υπάρχει αρκετός προβληματισμός. Για τον ίδιο πάντως δεν φαίνεται να ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.

“Η πρώτη μου σεζόν στη Μαδρίτη δεν είναι καλή. Πάντως δεν είναι όλα άσχημα, φέτος ήταν περισσότερο μια χρονιά προσαρμογής. Είναι καλύτερο να κριθώ του χρόνου. Η ομάδα διαθέτει εκπληκτικούς παίκτες και έχω γνωρίσει πολλούς νέους ανθρώπους.

Είναι μια εκπληκτική εμπειρία για εμένα. Έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμα και ελπίζω να βρω τη φόρμα μου”. Image result for hazard belgium

Βολεύει τον Αζάρ η αναβολή του Euro

Ο Αζάρ ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για το Euro του καλοκαιριού, καθώς χρειαζόταν ακόμα αρκετό χρόνο για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Ωστόσο, η αναβολή της διοργάνωσης λόγω του κορωνοϊού βόλεψε αρκετά τον 29χρονο εξτρέμ. Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι.

“Ήλπιζα να είμαι έτοιμος για το Euro, οπότε είναι λίγο απογοητευτικό ότι αναβλήθηκε. Έχει περάσει καιρός από την επέμβαση και πιστεύω πως θα είχα αναρρώσει πλήρως για το καλοκαίρι.

Νομίζω ότι και οι φίλαθλοι θα απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη, καθώς θα ήθελαν να δουν αυτή τη διοργάνωση. Όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, όπως η υγεία. Επομένως, καλώς αναβλήθηκε.

Μην ξεχνάτε ότι στο κάτω κάτω και οι ποδοσφαιριστές είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Οπότε θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ