ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Αζάρ : “Άδικο να με κρίνουν από την πρώτη σεζόν”!

Ο Έντεν Αζάρ αναφέρθηκε στην προβληματική του σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι η επόμενη χρονιά θα είναι πιο αντιπροσωπευτική. Δείτε επίσης τι δήλωσε για το αναβληθέν Euro

Αζάρ : “Άδικο να με κρίνουν από την πρώτη σεζόν”!

Ο Έντεν Αζάρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του για την κακή φετινή σεζόν. Ο Βέλγος εξτρέμ της Ρεάλ Μαδρίτης δήλωσε πως θα ήταν πιο δίκαιο να κριθεί στο τέλος της επόμενης χρονιάς, καθώς όλοι χρειάζονται ένα διάστημα προσαρμογής.

Ο Αζάρ ήταν η κορυφαία μεταγραφή της “βασίλισσας” το καλοκαίρι, ωστόσο η μέχρι τώρα παρουσία του κρίνεται μάλλον απογοητευτική. Από την πρώτη του εμφάνιση έδειξε πως στερείτο φυσικής κατάστασης, ενώ κάποιοι τραυματισμοί στην πορεία της σεζόν έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο του.

Έτσι, ο Αζάρ δεν θύμιζε σε τίποτα τον παίκτη που μεγαλούργησε με τη φανέλα της Τσέλσι και στη Μαδρίτη υπάρχει αρκετός προβληματισμός. Για τον ίδιο πάντως δεν φαίνεται να ήρθε και η καταστροφή του κόσμου.

“Η πρώτη μου σεζόν στη Μαδρίτη δεν είναι καλή. Πάντως δεν είναι όλα άσχημα, φέτος ήταν περισσότερο μια χρονιά προσαρμογής. Είναι καλύτερο να κριθώ του χρόνου. Η ομάδα διαθέτει εκπληκτικούς παίκτες και έχω γνωρίσει πολλούς νέους ανθρώπους.

Είναι μια εκπληκτική εμπειρία για εμένα. Έχω συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμα και ελπίζω να βρω τη φόρμα μου”. Image result for hazard belgium

Βολεύει τον Αζάρ η αναβολή του Euro

Ο Αζάρ ήταν εξαιρετικά αμφίβολος για το Euro του καλοκαιριού, καθώς χρειαζόταν ακόμα αρκετό χρόνο για να επιστρέψει από τον τραυματισμό του. Ωστόσο, η αναβολή της διοργάνωσης λόγω του κορωνοϊού βόλεψε αρκετά τον 29χρονο εξτρέμ. Ο ίδιος πάντως πιστεύει ότι θα ήταν έτοιμος να αγωνιστεί και αυτό το καλοκαίρι.

“Ήλπιζα να είμαι έτοιμος για το Euro, οπότε είναι λίγο απογοητευτικό ότι αναβλήθηκε. Έχει περάσει καιρός από την επέμβαση και πιστεύω πως θα είχα αναρρώσει πλήρως για το καλοκαίρι.

Νομίζω ότι και οι φίλαθλοι θα απογοητεύτηκαν με αυτή την εξέλιξη, καθώς θα ήθελαν να δουν αυτή τη διοργάνωση. Όμως υπάρχουν σημαντικότερα πράγματα στη ζωή, όπως η υγεία. Επομένως, καλώς αναβλήθηκε.

Μην ξεχνάτε ότι στο κάτω κάτω και οι ποδοσφαιριστές είμαστε άνθρωποι όπως όλοι. Οπότε θα περιμένουμε μέχρι το καλοκαίρι του 2021 και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ