Βαλένθια

25 κρούσματα κορονοιού στη Βαλένθια!

Δυστυχώς τα άτομα προσβεβλημένα από τον ιο είναι πολύ περισσότερα από όσα έχουν ανακοινωθεί επίσημα από τη Βαλένθια

Καταστροφική από την άποψη εξάπλωσης του κορονοϊού αποδείχθηκε η αναμέτρηση της Βαλένθια με την Αταλάντα για τη φάση των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς παίκτες- και όχι μόνο- των δύο ομάδων προσβλήθηκαν από τον ιό.

Σύμφωνα με Μέσα της Ισπανίας, από τις «νυχτερίδες» δεν έχουν προβληθεί μόνο οι Χοσέ Γκαγιά, Εζέκιελ Γκαράι και Ελιακίμ Μανγκαλά, αλλά πάνω από 20 άτομα! Αναλυτικά, αποκαλύφθηκε πως η Βαλένθια είχε 25 κρούσματα στα πρόσφατα τεστ που έγιναν στην ομάδα, με 10 από αυτούς να είναι παίκτες και 15 να ανήκουν στο προσωπικό του συλλόγου.

Μέχρι στιγμής οι «νυχτερίδες» έχουν κρατήσει την ανωνυμία αυτών που νοσούν, εκτός από τους 3 παίκτες που προαναφέρθηκαν. Αντίθετα, πιο τυχερή αποδείχθηκε η Αταλάντα, η οποία έχει επιβεβαιώσει μόλις ένα κρούσμα του ιού, στον τερματοφύλακα

Παρά τα μέτρα που πάρθηκαν κατά τη διεξαγωγή των δύο αγώνων, οι παίκτες και το προσωπικό των δύο ομάδων ήταν εκτεθειμένο στον ιό, με την εξάπλωση του πλέον να αποτελεί γεγονός. Σημειώνεται πως το προσεχές Σαββατοκύριακο θα συμπληρωθούν 2 εβδομάδες από τη διενέργεια των τεστ στον ισπανικό σύλλογο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ