Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κάραχερ: “Ο Κριστιάνο ήταν στην σκιά του Μέσι”
Μπαρτσελόνα

Κάραχερ: “Ο Κριστιάνο ήταν στην σκιά του Μέσι”

Εκθειαστικά ήταν τα σχόλια του Τζέιμι Κάραχερ για τον Λιονέλ Μέσι, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει και τις... μπηχτές του για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

28.03.2020 | 14:25

Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι ο Λιονέλ Μέσι πρέπει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Ότι χρειάζεται να αποδείξει και σε άλλες ομάδες ότι μπορεί να αποδώσει το ίδιο και σε άλλες ομάδες, πέραν από αυτή στην οποία αναδείχθηκε. Αυτό έχουν ισχυριστεί μερικοί ότι του λείπει ώστε να θεωρείται εκ των κορυφαίων.

Κάτι το οποίο έχει κάνει ο αιώνιος αντίπαλος του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος έχει μεγαλουργήσει σε όποια ομάδα και να πήγε και αυτό είναι ένα μεγάλο συν στην υστεροφημία του.

Ψήφο εμπιστοσύνης στον Αργεντινό από τον Κάραχερ

Άποψη που έδειξε να μην υιοθετεί ο Τζέιμι Κάραχερ. Ο παλαίμαχος αμυντικός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αξία του Μέσι, η οποία όπως είπε είναι αδιαμφισβήτητη.

“Είναι χαζό να λέμε ότι ο Μέσι πρέπει να αλλάξει ομάδα για να θεωρηθεί κορυφαίος. Είναι ήδη σε κορυφαίο σύλλογο. Είναι ο καλύτερος εκεί, αλλά και σε όλη την Ευρώπη”, είπε με θαυμασμό ο Άγγλος άσος.

Όσο για την κοινή παρουσία του Αργεντινού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο το σχόλιο του είναι το εξής:

“Νομίζω γι’ αυτό έφυγε ο Ρονάλντο. Πιστεύω ότι ξέρει και ο ίδιος ότι πάντοτε θα τον έβλεπαν πίσω από τον Μέσι”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version