Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κορωνοϊός: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε μείωση αποδοχών!
Γιουβέντους

Κορωνοϊός: Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δέχθηκε μείωση αποδοχών!

Η Γιουβέντους έχει προτείνει μείωση αποδοχών στους ποδοσφαιριστές της και ο Κριστιάνο Ρονάλντο γίνεται ο τρίτος παίκτης που το δέχεται αυτό!

28.03.2020 | 12:12

Η Γιουβέντους έχει προτείνει μείωση αποδοχών στους ποδοσφαιριστές της, λόγω της διακοπής που έχει προκαλέσει ο κορωνοϊός σε όλες τις αθλητικές δραστηριότητες.

Όλη αυτή η κατάσταση έχει φέρει μεγάλη οικονομική ζημία στους συλλόγους, οι οποίοι προσπαθούν με κάθε τρόπο να εξοικονομήσουν χρήματα για να καλύψουν τη «χασούρα» που έχει προκύψει, από την απώλεια εσόδων.

Ήδη τρεις παίκτες της «Γηραιάς Κυρίας» έχουν πει το «ναι» σε μείωση αποδοχών και αυτοί είναι οι Τζιανλουίτζι Μπουφόν, Λεονάρντο Μπονούτσι και Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχει δεχθεί την πρόταση της διοίκησης και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα ιταλικά Μέσα, θα χάσει περίπου 4 εκατ. ευρώ από όλη αυτή την ιστορία.

Τα συγκεκριμένα χρήματα που θα εξοικονομηθούν από τα υπέρογκα συμβόλαια των παικτών, θα πάνε στους απλούς εργαζόμενους της Γιουβέντους οι οποίοι δεν αμείβονται με εκατομμύρια ευρώ, όπως οι σταρ της στρογγυλής θεάς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version