ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

“Ψαλίδι” και στον παχυλό μισθό του Σιμεόνε!

Ελέω κορωνοϊού η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε γνωστό στον προπονητή της, Ντιέγκο Σιμεόνε, ότι θα πρέπει να μειωθούν οι εβδομαδιαίες χρηματικές απολαβές του.

“Ψαλίδι” και στον παχυλό μισθό του Σιμεόνε!

Χάρη σε αυτόν έχει ανέβει και πάλι επίπεδο η Ατλέτικο Μαδρίτης. Χάρη σε αυτόν και τα… μαγικά του άφησε εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ τη Λίβερπουλ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει γίνει ένα με τους “ροχιμπλάνκος”. Όχι τώρα. Εδώ και αρκετό καιρό.

Άλλωστε ο “Τσόλο” ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Άλλωστε έχει φορέσει τη φανέλα της και την εποχή που ήταν παίκτης. Οπότε δεν μιλάμε για μία απλή επαγγελματική σχέση. Μιλάμε για ένα δεσμό. Παρόλα αυτά η ισπανική ομάδα έχει… κακομάθει τον Αργεντινό τεχνικό.

Τον έχει στα ώπα- ώπα. Και όχι άδικα εδώ που τα λέμε. Σύμφωνα με την τελευταία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ο Λατίνος προπονητής έχει λαμβάνειν από τους Μαδριλένους 3.5 εκατομμύρια ευρώ το μήνα. Κάτι που τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του κόσμου. Ωστόσο, θα χρειαστεί να μπει “ψαλίδι” στις οικονομικές του παροχές και αυτό λόγω κορωνοϊού.

Όπως έκαναν γνωστό τα περισσότερα ισπανικά ΜΜΕ ο Σιμεόνε θα δει τον μισθό του να μειώνεται κατά 30% μέχρι και πάλι να επιστρέψει η ζωή στην Ισπανία και γενικότερα σε… κανονικότητα. Παραμένει στην κορυφή ακόμη και έτσι ο Σιμεόνε

Ένας από τους… πολλούς ο Σιμεόνε!

Η κατάσταση σε παγκόσμιο επίπεδο -και όχι μόνο στην Ισπανία- έχει ξεφύγει. Ο κορωνοϊός έχει βγάλει από την κανονικότητα τόσο τους παίκτες όσο και τις ομάδες. Δεν είναι άλλωστε λίγοι οι σύλλογοι που έχουν προχωρήσει σε μειώσεις ή περικοπές μισθών.

Πρώτη απ’ όλες στην Ιταλία ήταν η Γιουβέντους. Μάλιστα, οι “μπιανκονέρι” δεν πείραξαν μόνο τον μισθό του προπονητή τους, αλλά και των περισσότερων ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών τους. Όπως για παράδειγμα τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος θα δει τις χρηματικές του απολαβές να μειώνονται αισθητά μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Ευχή όλων είναι η ζωή τόσο των παικτών όσο και των πολιτών να επιστρέψει σε επίπεδα πριν το ξέσπασμα του κορωνοϊού. Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε πως  Ισπανία είναι μία από τις χώρες -μαζί με την Ιταλία- που έχουν πληγεί αρκετά από την εν λόγω πανδημία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ