ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Σονγκ: “Μείναμε άναυδοι με τη συμπεριφορά της Σιόν”

Ο Άλεξ Σονγκ εξέφρασε την έκπληξη του όταν έμαθε ότι εκείνος και άλλοι 8 συμπαίκτες του απολύθηκαν επειδή δεν συμφώνησαν σε περικοπή του μισθού τους.

Σονγκ: “Μείναμε άναυδοι με τη συμπεριφορά της Σιόν”

Ο πρώην άσος της Άρσεναλ, Αλεξάντερ Σονγκ έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έμαθε ότι η Σιόν έλυσε το συμβόλαιο μαζί του. Ο λόγος σχετιζόταν με την άρνησή του να δεχθεί περικοπή μισθού λόγω της κατάστασης που επικρατεί με τον κορονοϊό. Ο Σονγκ, μάλιστα, δεν ήταν ο μόνος παίκτης της ελβετικής ομάδας που έχασε τη δουλειά του. 8 παίκτες ακόμα που έπραξαν το ίδιο είδαν τα συμβόλαιά τους να διακόπτονται.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πρόεδρος της ομάδας, Κριστιάν Κονσταντάν επικοινώνησε την Τρίτη (17/3) με τους παίκτες μέσω μηνυμάτων WhatsApp. Τους ζητούσε να συμφωνήσουν να λαμβάνουν 9600 ελβετικά φράγκα. Πρόκειται για ένα ποσό που αντιστοιχεί 80% του νόμιμου μηνιαίου μισθού στην Ελβετία. Στους παίκτες δόθηκε διορία να απαντήσουν μέχρι την Τετάρτη (18/3). Ορισμένοι από αυτούς είτε αρνήθηκαν είτε δεν απάντησαν καν. Έτσι, αποφασίστηκε να λυθούν τα συμβόλαια 9 παικτών, ορισμένα εκ των οποίων έληγαν το προσεχές καλοκαίρι. Στους παίκτες που αποδεσμεύτηκαν πρόωρα ήταν και οι γνωστοί από την παρουσία τους στην Άρσεναλ, Αλεξάντερ Σονγκ και Γιοάν Ντζουρού. Οι υπόλοιποι ήταν ο Κασάμι, ο Ζοκ, ο Λενγιανί, ο Κουάσι, ο Εντόι, ο Φακινέτι και Ντουμπιά.

“Είχαμε μείνει άφωνοι”

Από την πλευρά του, ο Αλεξάντερ Σονγκ περιέγραψε εκείνες τις ημέρες όπως τις θυμάται: “Παίζαμε ένα φιλικό την Παρασκευή 20 Μαρτίου και υποτίθεται ότι θα συναντιόμασταν με τον πρόεδρο τη Δευτέρα και μετά την Τρίτη. Δεν είχαμε νέα, όμως. Λάβαμε ένα μήνυμα την Πέμπτη που μας έλεγε ότι όλοι έπρεπε να υπογράψουμε ένα χαρτί που θα αφορούσε την περικοπή του μισθού μας. Θα πληρωνόμασταν σύμφωνα με το χαρτί περί των 12 χιλιάδων ευρώ. Επιστρέψαμε το χαρτί την επόμενη μέρα. Λάβαμε αυτό το έγγραφο χωρίς εξήγηση. Είμαι ποδοσφαιριστής, δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Υπάρχουν άνθρωποι να το πιστοποιήσουν αυτό. Δε μπορούσα να υπογράψω. Δεν το είχαμε συζητήσει καν. Όλοι οι σύλλογοι σήμερα μιλάνε για να βρουν λύση. Ο αρχηγός μας δεν ήξερε τίποτα. Συμφωνήσαμε μαζί να μην το υπογράψουμε. Θέλαμε να μιλήσουμε. Δεν καταλάβαμε τι συνέβη. Κανείς μας”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ