ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Φώτο Ημέρας

Παρομοίασε τον Μέσι με τον Τσε Γκεβάρα η Equipe (pic)

Με πρωτοσέλιδο της η γαλλική L Equipe παρομοίασε τον Λιονέλ Μέσι με τον γνωστό επαναστάτη της Κούβας Ερνέστο Τσε Γκεβάρα.

Παρομοίασε τον Μέσι με τον Τσε Γκεβάρα η Equipe (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι ως αρχηγός της Μπαρτσελόνα προέβη σε μία ηγετική κίνηση τη Δευτέρα (30/3). Ειδικότερα, με αφορμή τα δημοσιεύματα περί άρνησης των ποδοσφαιριστών να περικόψουν το μισθό τους λόγο κορονοϊού ανέλαβε να πει την αλήθεια του μέσω μίας ανακοίνωσης στην οποία εκπροσωπούσε και τους υπόλοιπους παίκτες. Εκεί, τόνισε αρχικά ότι οι παίκτες θα δεχθούν μείωση 70% του μισθού τους. Αυτό θα βοηθήσει τους υπόλοιπους υπάλληλους της ομάδας να αμείβονται στο ακέραιο. Στη συνέχεια, όμως, ο Μέσι δε φοβήθηκε να ρίξει ευθείες βολές προς την ηγεσία των “μπλαουγκράνα”.

“Δεν παύει να μας εκπλήσσει ότι μέσα στο σύλλογο υπάρχουν αυτοί που προσπαθούν να μας βάλουν στο στόχαστρο και να προσθέσουν πίεση για κάτι που εξ αρχής ξέραμε ότι θα κάνουμε».

Το επαναστατικό πρωτοσέλιδο της Equipe

H ηγετική στάση που κράτησε ο Μέσι και η ανάληψη πρωτοβουλίας έβαλε σε σκέψεις τη γαλλική εφημερίδα  Equipe. Έτσι, την Τρίτη (31/3) κυκλοφόρησε με πρωτοσέλιδο που συγκρίνει τον Αργεντίνο σούπερ σταρ με τον επαναστάτη της Κούβας Ερνέστο Τσε Γκεβάρα. Στη φωτογραφία του πρωτοσέλιδου της, μάλιστα, έχει κάνει μοντάζ τα πρόσωπα του Μέσι και του Τσε. Ας σημειωθεί ότι γνωστός και ως Τσε ήταν Αργεντίνος γιατρός, κομμουνιστής επαναστάτης. Αποτελούσε έναν από τους αρχηγούς των ανταρτών στην Κούβα και πολιτικός. Συμμετείχε στο κίνημα της 26ης Ιουλίου που πέτυχε την ανατροπή του δικτατορικού καθεστώτος, Φουλχένσιο Μπατίστα στην Κούβα.

Το μήνυμα που θέλει να περάσει η εφημερίδα μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους. Πρώτον να αναδείξει την ηγετική μορφή στην οποία έχει εξελιχθεί ο 32χρονος, έχοντας το θάρρος της γνώμης του. Δεύτερον, να τονίσει τα κακώς κείμενα της διοίκησης της “Μπάρτσα”, τα οποία αν συνεχιστούν ενδεχομένως να φέρουν μία επανάσταση και μία ανατροπή της υπάρχουσας ηγεσίας. Φυσικά, σε όλα αυτά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης έχει ως απώτερο σκοπό να πουλήσει το προϊόν του. Ως εκ τούτου, να κεντρίσει το ενδιαφέρον του αναγνώστη μέσω εντυπωσιακών τίτλων και φωτογραφιών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ