Μπαρτσελόνα

Θέλει να “αναστήσει” Ντεμπελέ ο Κλοπ

Την περίπτωση του Ουσμάν Ντεμπελέ εξετάζουν στην Λίβερπουλ, με τον τεχνικό της ομάδας να είναι μεγάλος θαυμαστής του παίκτη.

Στο ταλέντο του νεαρού Γάλλου φαίνεται πως πιστεύει πολύ ο Γιούργκεν Κλοπ. Ο Γερμανός τεχνικός είναι θαυμαστής του Ουσμάν Ντεμπελέ και είναι έτοιμος να το δείξει έμπρακτα.

Όπως αναφέρει δηλαδή το ρεπορτάζ από το “Νησί”, αναμένεται να κάνει “κρούση” στην Μπαρτσελόνα για την αγορά των δικαιωμάτων του. Ντεμπελέ

Υπάρχει πλάνο για τον παίκτη στην Λίβερπουλ

Η αλήθεια είναι ότι ο Ντεμπελέ δεν έχει καταφέρει να δείξει τις ικανότητες του στην Μπάρτσα. Μόνο σε μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά ποτέ δεν είχε διάρκεια. Για τον λόγο αυτό άλλωστε είναι και πρόθυμη να τον παραχωρήσει.

Ο Κλοπ είναι ενήμερος για τις εξελίξεις αυτές κι έχει ήδη δώσει εντολή στην διοίκηση να κάνουν την κίνησή της. Όπως αναφέρεται, οι “ρεντς” είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση περί των 90 εκατ. για να τον φέρουν στο Άνφιλντ. Ένα ποσό που θεωρούν πως θα είναι αρκετό για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ο Γερμανός άλλωστε πιστεύει πως μπορεί να τον επαναφέρει σε κορυφαία επίπεδα. Θεωρεί πως στην Μπαρτσελόνα έπεσε απότομα πολύ βάρος στους ώμους του κι αυτό δεν τον βοήθησε. Όχι λόγω έλλειψης ποιότητας αλλά κυρίως λόγω ηλικίας αλλά και ανωριμότητας του παίκτη.

Όμως, στην Λίβερπουλ οι απαιτήσεις δεν θα είναι, αρχικά τουλάχιστον, τόσο πολλές. Δεν θα λογίζεται βασικός, καθώς στα άκρα της επίθεσης υπάρχουν οι Σαλάχ και Μανέ. Όμως, θα βρει αρκετά χρόνο είτε αριστερά είτε δεξιά, όταν θα ξεκουράζει κάποιον εκ των δύο. Έτσι λοιπόν πιστεύει πως θα νιώσει πιο “ελεύθερος” ο νεαρός Γάλλος και θα μπορέσει να δείξει τις αρετές του στο χορτάρι.

Εάν το σκεπτικό του Κλοπ επαληθευθεί πάντως, τότε οι “ρεντς” θα βρουν μία πολύτιμη λύση που τους λείπει από την επίθεση. Αυτό φάνηκε και στους τελευταίους αγώνες της ομάδας, όταν οι δύο αστέρες της είχαν κάνει μία αναμενόμενη κοιλιά στην απόδοσή τους. Δεν υπήρχε όμως μία αξιόπιστη εναλλακτική στον πάγκο, οπότε δεν ήταν κι εύκολο να μείνουν εκτός.

Το “κενό” αυτό θα έρθει να καλύψει ο Ντεμπελέ, με την ελπίδα βέβαια να εξελιχθεί και να γίνει βασικός στο μέλλον.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ