Θέμα χρόνου η μεταγραφή του Κέιν στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ο Ποστέκογλου πήγε στην Τότεναμ και ζήτησε τον… Μαγκουάιρ άμεσα!
Ελεύθερος και… ωραίος πάλι ο Ντι Μαρία!
Το εκπληκτικό βίντεο αφιέρωμα της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μπενζεμά (vid)
StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 6/6)
Έγραψε το τέλος ο Μπενζεμά: «Ήθελα να κλείσω στη Ρεάλ την καριέρα μου αλλά προκύπτουν ευκαιρίες»
Η Ρόμα δελεάζει τον Μουρίνιο με μεταγραφή… πολυεργαλείο!
«Παγώνει» την Αλ Χιλάλ ο Μέσι – Θέλει Μπαρτσελόνα ο Αργεντινός
Επίσημο: Ο Άγγελος Ποστέκογλου στο τιμόνι της Τότεναμ
To συμβόλαιο του Μπενζεμά στην Αλ Ιτιχάντ ξεπερνά αυτό του Κριστιάνο στην Αλ Νασρ!
Όλοι στον… αέρα, ο Αλέγκρι όμως σίγουρος στη Γιουβέντους!
Το όραμα της Ρεάλ για την τριάδα του τρόμου το καλοκαίρι του 2024
«Κλείδωσε» η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή της Μπαρτσελόνα
Η Παρί Σεν Ζερμέν απαντά στη φυγή Μέσι με δύο παιχταράδες!
O Ράις χάνεται και το Λονδίνο… φλέγεται για Καϊσέδο
Παρί Σεν Ζερμέν

Άκαρπη η προσπάθεια της Γιουβέντους για Βεράτι

Την πόρτα της Παρί Σεν Ζερμέν χτύπησε η Γιουβέντους για τον Μάρκο Βεράτι, αλλά η πρώτη κρούση της δεν είχε κανένα αποτέλεσμα.

Άκαρπη η προσπάθεια της Γιουβέντους για Βεράτι

Καμία πρόθεση να παραχωρήσει τον Ιταλό άσο δεν έχει η Παρί. Οι “μπιανκονέρι” ήρθαν σε επαφή με την γαλλική ομάδα, αλλά το μήνυμα που έλαβαν σχετικά με τον Βεράτι ήταν ξεκάθαρο.

Ο παίκτης άλλωστε διανύει την πιο ώριμη περίοδο στην καριέρα του και η αξία του είναι στο υψηλότερο σημείο της. Δηλαδή στα 75 εκατομμύρια. Επομένως, η γαλλική ομάδα δεν θέλει να τον παραχωρήσει. Ακόμα και με τον Μίραλεμ Πιάνιτς να αποτελεί μέρος της συμφωνίας, οι Παριζιάνοι κράτησαν την ίδια στάση. Βεράτι

“Μην αγγίζετε” είναι η… προειδοποίηση για τον Ιταλό άσο

Ανένδοτη ήταν η διοίκηση του συλλόγου έστω και για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση για τον παίκτη. Ο διεθνής άσος είναι βασικότατος στα πλάνα του προπονητή του και δεν θέλει να τον χάσει. Ακόμα και όταν η Γιούβε πρότεινε μία ενδεχόμενη “τράμπα” με τον Πιάνιτς, εκείνος αρνήθηκε.

loading...

Παρ’ όλο που ο Βόσνιος είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο της Παρί, οι ιθύνοντες της δεν δέχθηκαν να βάλουν το όνομα του Βεράτι σε ενδεχόμενη συμφωνία.  Άλλωστε, ο Ιταλός ανανέωσε το συμβόλαιό του μόλις πέρυσι και θα αποτελέσει την κολόνα της μεσαίας γραμμής της ομάδας για τα επόμενα χρόνια.

Επίσης, οι Παριζιάνοι ετοιμάζονται για την αποχώρηση των Νεϊμάρ και Καβάνι. Επομένως, δεν θέλουν να δουν κι άλλον αστέρα τους να αποχωρεί από το Παρκ ντε Πρενς, γι αυτό άλλωστε εμφανίστηκαν και τόσο απόλυτοι στις διαπραγματεύσεις.

Βέβαια, μένει να δούμε και την στάση του ίδιου του Βεράτι μετά από αυτά τα νέα. Ο 28χρονος άσος είναι γνωστό πως είναι οπαδός των “μπιανκονέρι” και θα ήθελε κάποια στιγμή να αγωνιστεί με την φανέλα τους. Έως τώρα δεν έχει πιέσει όσες φορές τον προσέγγισαν. Όμως, τα χρόνια περνάνε και είναι πιθανό να ζητήσει να του δοθεί η ευκαιρία επαναπατρισμού.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ