Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δίνει 60 εκατομμύρια για Μπελότι η Έβερτον!
Home Page

Δίνει 60 εκατομμύρια για Μπελότι η Έβερτον!

Στην αγορά της χώρας του στρέφεται ο Κάρλο Αντσελότι για την ενίσχυση της Έβερτον, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει στο στόχαστρο τον Αντρέα Μπελότι.

03.04.2020 | 16:21

Αποφασισμένος να φέρει τον Ιταλό επιθετικό στην Έβερτον είναι ο Αντσελότι. Ο Μπελότι μετά από δύο μέτριες για τα δεδομένα του σεζόν, φαίνεται πως βρίσκει και πάλι τον καλό του εαυτό. Αυτό ασφαλώς δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τον συμπατριώτη του, ο οποίος θέλει να τον ενσωματώσει στο ρόστερ της ομάδας του.

Στην προσπάθεια του αυτή θα βρει αντιμέτωπες πολλές ομάδες της Σέριε Α, οι οποίες επίσης ερίζουν για την υπογραφή του.

Ήρθε η στιγμή για το μεγάλο βήμα (;)

Ίντερ, Νάπολι και Ρόμα έχουν εκφράσει όλες έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη. Επομένως, εάν σκέφτεται να παραμείνει στην Σέριε Α θα έχει επιλογές. Όμως, τις τελευταίες μέρες έχει προκύψει και μία ακόμη προοπτική, εκτός Ιταλίας.

Αυτή της Έβερτον. Τα “ζαχαρωτά” βρίσκονται σε ανοδική πορεία και για τον λόγο αυτό άλλωστε επένδυσαν και στον Κάρλο Αντσελότι. Ο έμπειρος προπονητής δέχθηκε την πρόκληση της αγγλικής ομάδας, η οποία από την στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της έχει “αναγεννηθεί”. Είναι μάλιστα πρόθυμοι στην διοίκηση να τον στηρίξουν έμπρακτα και να του ικανοποιήσουν κάθε χατήρι.

Αυτό φαίνεται άλλωστε και από την πρόταση που έχουν καταθέσει στην Τορίνο για χάρη του Μπελότι. Η Έβερτον φέρεται πως έχει προσφέρει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον διεθνή άσο και μοιάζει αποφασισμένη να τον φέρει στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από την μεριά της η ιταλική ομάδα ξέρει πως δεν θα ξαναβρεί τέτοια πρόταση. Όμως, αρχικά φαίνεται απρόθυμη να τον παραχωρήσει. Γύρω από αυτόν άλλωστε και τον Σιρίγκου θέλουν να “χτίσουν” μία ανταγωνιστική ομάδα. Όμως, εάν δεν καταφέρουν να αποκτήσουν τα κομμάτια που τους λείπουν, ίσως αναγκαστούν να πουλήσουν τον αρχηγό τους, ώστε να προχωρήσουν σε ολική ανοικοδόμηση του ρόστερ. Έχοντας όμως αυτή την φορά γεμάτα τα ταμεία τους.

Ο διεθνής επιθετικός πάντως είναι έτοιμος για την μεγάλη μεταγραφή, πειτα από πέντε σεζόν με την φανέλα της Τορίνο. Άλλωστε, είναι 27 ετών και μπαίνει θεωρητικά στην καλύτερη φάση της καριέρας του. Για την ώρα δηλώνει χαρούμενος στην ομάδα, αλλά εάν τα πράγματα μείνουν στάσιμα, είναι πιθανό να κοιτάξει αλλού το μέλλον του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version