Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντεστερ Σίτι: “Δεν θα κάνουμε καμία απόλυση”
Μάντσεστερ Σίτι

Μάντεστερ Σίτι: “Δεν θα κάνουμε καμία απόλυση”

Ανακοίνωση εξέδωσε η Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθαρίζοντας την πολιτική που θα ακολουθήσει ο σύλλογος σχετικά με τους μισθούς των εργαζομένων του.

05.04.2020 | 17:25

Σε μία σημαντική κίνηση προχώρησε σήμερα η Μάντσεστερ Σίτι. Με την εξάπλωση του κορονοϊού πολλές ομάδες έχουν προχωρήσει ή σκέφτονται να εφαρμόσουν περικοπές και προσωρινές απολύσεις εργαζομένων. Όπως ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος δεν θα εφαρμόσει τέτοιες τακτικές.

Μάλιστα, είναι η πρώτη ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ που κάνει κάτι τέτοιο κι ελπίζουμε να ακολουθήσουν κι άλλες το παράδειγμά της.

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να μην πάρει χρησιμοποιήσει το σχέδιο της κυβέρνησης για την διατήρηση των θέσεων εργασίας. Είμαστε αποφασισμένοι να προστατέψουμε τους εργαζόμενους μας, την δουλειά τους και την επιχείρησή μας. Παράλληλα, θα στηρίζουμε την ευρύτερη κοινότητα σε αυτή την δύσκολη περίοδο που ζούμε όλοι μας”.

Σχετικά με το αναφερόμενο σχέδιο της κυβέρνησης, ήδη πέντε ομάδες της Πρέμιερ το έχουν εφαρμόσει. Μεταξύ αυτών οι Λίβερπουλ και Τότεναμ. Αυτό σημαίνει ότι όσο δεν εργάζονται το προσωπικό τους, η κυβέρνηση θα πληρώνει το 80% των μισθών τους.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version