Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
“O Ζιντάν δεν έχει κάνει τίποτα μετά την επιστροφή του”!
Ρεάλ Μαδρίτης

“O Ζιντάν δεν έχει κάνει τίποτα μετά την επιστροφή του”!

Ο Μίντο δεν έχει πειστεί από το έργο του Ζιντάν μετά την επιστροφή του στη Μαδρίτη, καθώς οι εμφανίσεις της ομάδας συνεχίζουν να κινούνται στη μετριότητα

05.04.2020 | 20:22

Το παλιό αστέρι του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου, ο Μίντο, μίλησε στην AS για την αγαπημένη του ομάδα στην Ισπανία, τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο πρώην επιθετικός του Άγιαξ και της Τότεναμ άσκησε κριτική προς τον Ζινεντίν Ζιντάν και την επιρροή του στην ομάδα.

Ο Ζιζού αποχώρησε από τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά το τρίτο διαδοχικό Τσάμπιονς Λιγκ της “βασίλισσας”. Ωστόσο, η γρήγορη απομάκρυνση των Λοπετέγκι και Σολάρι, έστρεψε τους ανθρώπους του συλλόγου ξανά προς το πρόσωπό του.

Ωστόσο, σύμφωνα με το Μίντο, ο Ζιντάν δεν τα έχει πάει και τόσο καλά από τότε που ανέλαβε ξανά τα ηνία της ομάδας.

“Μου αρέσει πολύ η Ρεάλ. Είναι η αγαπημένη μου ομάδα στη La Liga. Νομίζω πάντως ότι ο Ζιντάν δεν έχει καταφέρει να προσθέσει τίποτα από τη μέρα που επέστρεψε.

Μια παροιμία λέει ότι δεν πρέπει να παντρεύεσαι την ίδια γυναίκα δύο φορές. Ίσως αυτό να ισχύει και σε αυτή την περίπτωση”.

Κανένα θέμα με Γιουβέντους

Το όνομα του Ζιντάν συνδέθηκε με τον πάγκο της Γιουβέντους το προηγούμενο διάστημα. Ο Μαουρίτσιο Σάρι δεν έχει καταφέρει να πείσει τους ανθρώπους της Γιούβε, με την απομάκρυνσή του να μοιάζει ως το πιθανότερο σενάριο. Ο προπονητής της Ρεάλ πάντως διέψευσε τα συγκεκριμένα σενάρια.

“Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου. Δεν ξέρω τίποτα. Οι φήμες είναι πολύ συχνές στο επάγγελμά μας. Οι άνθρωποι της Ρεάλ με στηρίζουν απόλυτα.

Όλοι δουλεύουμε προς την ίδια κατεύθυνση. Βέβαια, η δουλειά του προπονητή είναι απρόβλεπτη. Σήμερα είμαι προπονητής της Ρεάλ, όμως αύριο αυτό μπορεί να αλλάξει”.

Μένει να δούμε αν στο τέλος της χρονιάς η στήριξη προς τον Ζιντάν συνεχιστεί ή αν η διοίκηση του συλλόγου κινηθεί στο ίδιο μήκος κύματος με τα λόγια του Μίντο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version