Γιουβέντους

Θετικός στον κορονοϊό ξανά ο Ντιμπάλα!

Δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα που βρίσκεται θετικός στον ιό ο επιθετικός της Γιουβέντους!

Άτυχος όσο δεν πάει πρέπει να νιώθει ο Πάουλο Ντιμπάλα, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό Convid-19 για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα!

«Πραγματικά δεν ξέρουμε πως λειτουργεί αυτό»

Ο επιθετικός της Γιουβέντους είχε διαγνωστεί με τον κορονοϊό στις 14 Μαρτιού (όπως και η σύντροφος του, Οριάνα Σαμπατίνι), με αποτέλεσμα να απομονώνεται από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας και αν αναγκάζεται να μείνει στο σπίτι του. Μετά από 2 εβδομάδες καραντίνας και οι δύο διαγνώστηκαν «καθαροί», έχοντας καταφέρει αν αφήσουν πίσω τους αυτή την περιπέτεια.

Ωστόσο η τύχη από ότι φαίνεται δεν είναι με το μέρος τους, καθώς μετά από νέο τεστ που υποβλήθηκαν, αμφότεροι βρέθηκαν θετικοί εκ νέου στον ιό!

Όπως γνωστοποίησε η 24χρονη σύντροφος του Αργεντινού και οι δύο είναι αρκετά μπερδεμένοι, μην μπορώντας να καταλάβουν πως γίνεται να βρέθηκαν ξανά θετικοί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Στις 21 Μαρτίου κάναμε την εξέταση και έδειξε θετικό. Τρεις μέρες αργότερα την επαναλάβαμε αλλά ήταν αρνητική. Και τώρα το κάναμε ξανά για να είμαστε σίγουροι και έδειξε ξανά θετικό. Δεν ξέρω αλήθεια πώς δουλεύει αυτό το πράγμα.»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ