ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Κοιτάζουν και Τεό Ερναντέζ στην Μπάρτσα

Την περίπτωση του Τεό Ερναντέζ κοιτάζουν στην Μπαρτσελόνα, με τον παίκτη να σκέφτεται την αποχώρησή του από την Μίλαν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κοιτάζουν και Τεό Ερναντέζ στην Μπάρτσα

Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι οι Καταλανοί θα κινηθούν για την ενίσχυση της άμυνας τους. Εκτός από στόπερ, είναι πολύ πιθανό να κινηθούν και για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ, το οποίο θα είναι ικανό να κοντράρει τον Ζόρντι Άλμπα για την θέση του βασικού. Στο πλαίσιο αυτό λοιπόν βρίσκεται στην λίστα της ομάδας ο Τεό Ερναντέζ.

Ο Γάλλος εντυπωσιάζει με την φανέλα της Μίλαν μετά την έλευση του στην Ιταλία το περασμένο καλοκαίρι. Όμως, μόλις λίγους μήνες μετά μοιάζει πρόθυμος να φύγει. Τεό Ερναντέζ

Δεν έχει μείνει ανεπηρέαστος από τις πρόσφατες εξελίξεις

Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε κατ’ ιδίαν με τον Πάολο Μαλντίνι ώστε να πειστεί να έρθει στους “ροσονέρι”. Ο Ιταλός όμως αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο κάτι που δεν άρεσε στον νεαρό άσο. Γενικά η αστάθεια που παρατηρείται στα διοικητικά της ομάδας, τον έχει κάνει σκεπτικό. Πλέον είναι “ανοιχτός” στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει.

Πολλές ομάδες είναι αυτές που παρακολουθούν από κοντά την φετινή του παρουσία. Παρί Γιουβέντους, Σίτι και Γιουνάιτεντ έχουν τον Τεό Ερναντέζ στην λίστα τους και ενδέχεται να κάνουν την κίνησή τους εφόσον ο παίκτης είναι διαθέσιμος. Η αυξημένη ζήτηση του παίκτη ασφαλώς και δυσκολεύει την απόκτησή του από την Μπαρτσελόνα.

Όμως, οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι να κινητοποιηθεί άμεσα για να κάνει δικό της τον παίκτη. Η Μίλαν μοιάζει απρόθυμη να πουλήσει τον 23χρονο, αλλά εάν ο ίδιος πιέσει για να φύγει είναι πιθανό να συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησής του. Βέβαια, θα χρειαστεί μία καλή πρόταση για να συναινέσει.

Πέρυσι η ιταλικά ομάδα τον πήρε με 20 εκατ., αλλά με τις εμφανίσεις του έχει αυξήσει κατακόρυφα την αξία του. Πλέον, απαιτεί τουλάχιστον τα διπλάσια για να μπει στην διαδικασία να διαπραγματευθεί την παραχώρησή του. Η Μπαρτσελόνα είναι πρόθυμη να προσεγγίσει αυτό το ποσό και οι συζητήσεις των δύο πλευρών θα ξεκινήσουν σύντομα. Όμως, η επίσημη πρόταση θα κατατεθεί μετά τις πρώτες εκκαθαρίσεις του ρόστερ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ