Μάντσεστερ Σίτι

Τελειώνει από την εθνική ο Γουόκερ!

Δεν θα μείνουν ατιμώρητες οι πράξεις του Κάιλ Γουόκερ, με τον προπονητή του στην εθνική να είναι "πυρ και μανία" μαζί του.

Εξοργισμένος είναι ο Γκάρεθ Σαουθγκέιτ με τον αμυντικό της Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γουόκερ έσπασε την καραντίνα στην οποία θεωρητικά βρισκόταν κι έκανε ένα μίνι πάρτι, κάτι που δεν πέρασε στα “ψιλά” από τον Άγγλο τεχνικό.

Παρά την απολογία του μάλιστα, η θέση του στην εθνική ομάδα είναι πλέον πολύ επισφαλής. Γουόκερ

Τον τιμωρεί και η Σίτι

Άδοξα λοιπόν φαίνεται πως λήγει η καριέρα του 29χρονου με την εθνική. Ο Σαουθγκέιτ “βράζει” μαζί του όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στο “Νησί” και δεν πρόκειται να τον καλέσει σύντομα να εκπροσωπήσει την χώρα του. Μάλιστα, είναι ιδιαίτερα τσαντισμένος με το γεγονός ότι λίγο μετά το πάρτι που έστησε, βγήκε και ζητούσε δημοσίως από τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικός στην καθημερινότητά του.

Ή υποκριτική του στάση λοιπόν δεν εκτιμήθηκε και πολύ από τον ομοσπονδιακό τεχνικό. Ασφαλώς, όπως ήταν αναμενόμενο και η απολογία του δεν μέτρησε και πολύ.

Πάντως και η ομάδα του θα τον τιμωρήσει με βαρύ πρόστιμο. Η διοίκηση της Μάντσεστερ Σίτι ήδη έχει ειδοποιήσει τον παίκτη για την “καμπάνα” που έρχεται. Η οποία θα ανέρχεται. ούτε λίγο ούτε πολύ, στις 250,000 λίρες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ