ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Σάντσο η Ντόρτμουντ

Συμφιλιωμένη μοιάζει η Ντόρτμουντ με την ιδέα ότι θα παραχωρήσει τον Τζέιντον Σάντσο και ήδη έχει εντοπίσει τον διάδοχό του.

Βρήκε τον αντικαταστάτη του Σάντσο η Ντόρτμουντ

Δεδομένη μοιάζει η αποχώρηση του Άγγλου εξτρέμ από την Βεστφαλούς. Ο Σάντσο έχει εντυπωσιάσει με τις φετινές εμφανίσεις του και είναι έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Η διοίκηση της ομάδας έχει δηλώσει ότι δεν θα μπει εμπόδιο στα πλάνο του νεαρού και πλέον κοιτάζει την διάδοχη κατάσταση.

Πρώτος υποψήφιος για να καλύψει το κενό στο δεξί άκρο της επίθεσης είναι ένας άλλος νεαρός που επίσης διαπρέπει την φετινή σεζόν. Σάντσο

Παρόμοιο το προφίλ του αντικαταστάτη

Ο εκλεκτός δεν είναι άλλος από τον Φεράν Τόρες της Βαλένθια. Ο 20χρονος άσος έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με τις “νυχτερίδες” σε Ισπανία και Ευρώπη κι έχει τραβήξει πολλά βλέμματα. Οι άνθρωποι της Ντόρτμουντ πάντως τον βλέπουν ως τον ιδανικό παίκτη για να μπει στα “παπούτσια” του Σάντσο.

Το αγωνιστικό τους στυλ άλλωστε είναι παρόμοιο. Ταχύς, με πολύ καλή ντρίπλα και πολύ καλές σέντρες, το άμεσο παιχνίδι του Τόρες στηρίζεται στα ίδια στοιχεία που βασίζεται και του Άγγλου εξτρέμ. Για τον λόγο αυτό, στην γερμανική ομάδα θεωρούν ότι μπορούν να το αφομοιώσουν εύκολα στο τακτικό τους πλάνο και να αναδείξουν το ταλέντο του παίκτη.

Η Βαλένθια δεν είναι τόσο πρόθυμη να τον παραχωρήσει, αλλά το συμβόλαιο του νεαρού λήγει σύντομα. Η συμφωνία των δύο πλευρών εκπνέει το 2021 κι έως τώρα δεν τα έχουν βρει για την επέκτασή της. Επομένως, η διοίκηση της ομάδας θα κοιτάξει να τον πουλήσει φέτος, για να μην τον χάσει τσάμπα του χρόνου.

Στο συμβόλαιο του Τόρες υπάρχει ρήτρα 100 εκατ. ευρώ, αλλά η Ντόρτμουντ είναι αισιόδοξη ότι μπορεί να τον πάρει πολύ φθηνότερα. Υπολογίζεται ότι με ένα ποσό το οποίο θα ανέρχεται στα μισά της ρήτρας του μπορεί να προχωρήσει η μεταγραφή.

Ασφαλώς, οι Γερμανοί δεν παίζουν μόνοι τους. Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Γιουβέντους και Λίβερπουλ κοιτάζουν την περίπτωση του παίκτη. Αλλά θεωρούν πως θα έχουν το προβάδισμα για την απόκτησή του. Με την πώληση του Σάντσο, θα έχουν άλλωστε και τα λεφτά, αλλά και μία θέση στα βασικά τους πλάνα ώστε να τον δελεάσουν. Ειδικά το δεύτερο πιστεύουν ότι θα είναι το μεγάλο τους πλεονέκτημα έναντι των άλλων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ