ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ είχε προτιμήσει τον Μιλιτάο έναντι του Ντε Λιχτ

Το προηγούμενο καλοκαίρι, η Ρεάλ Μαδρίτης επέλεξε να μην εμπλακεί στην υπόθεση αγοράς του Ντε Λιχτ, προτιμώντας τον Έντερ Μιλιτάο.

Η Ρεάλ είχε προτιμήσει τον Μιλιτάο έναντι του Ντε Λιχτ

Η Ρεάλ Μαδρίτης το περσινό καλοκαίρι κλήθηκε να αγοράσει ένα στόπερ για να δώσει βάθος στο ρόστερ της. Έτσι από νωρίς ενεπλάκη σε δημοσιεύματα που την ήθελαν να κυνηγά την υπογραφή του Ντε Λιχτ. Ο Ολλανδός στόπερ προερχόταν από μία σούπερ χρονιά με τον Αγιάξ, όπου είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκείνη τη χρονιά, μόνο ο Φαν Ντάικ έμοιαζε πιο καλός αμυντικός από τον Ντε Λιχτ.

Ωστόσο, την υπογραφή του κυνηγούσαν η Μπαρτσελόνα και η Γιουβέντους. Έτσι, οι “μπιανκονέρι” ήταν αυτοί που τελικά τον έκαναν δικό τους δαπανώντας 85 εκατομμύρια ευρώ. Μία σεζόν αργότερα και η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε ο Ολλανδός, ο οποίος δεν έπεισε στη Γιούβε, να συνδέεται ξανά με το ρεπορτάζ της Ρεάλ.

Η εξήγηση της προτίμησης στον Μιλιτάο

Η “βασίλισσα”, λοιπόν, προτίμησε τελικά να στραφεί στην επιλογή του Έντερ Μιλιτάο της Πόρτο. Σύμφωνα με την AS, αυτό συνέβη λόγω της διαθεσιμότητάς του, του προφίλ του και της τιμής του. Δεδομένων των καλών σχέσεων του συλλόγου με τους “δράκους” και του χαμηλού στάτους του Μιλιτάο έναντι του Ντε Λιχτ, η Ρεάλ ένιωσε ότι η απόκτηση του Βραζιλιάνου θα γινόταν πιο γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, σε αντίθεση με τον Ολλανδό, ο Μιλιτάο δε ζητούσε να ολοκληρωθεί η σεζόν προκειμένου να πάρει την τελική του απόφαση.

Ένας ακόμη παράγοντας της επιλογής της ομάδας του Ζιντάν ήταν το προφίλ του ποδοσφαιριστή. Τα φυσικά και τεχνικά του χαρακτηριστικά ταίριαζαν περισσότερο στο στυλ της ομάδας. Θεωρήθηκε καλύτερος, δηλαδή, από πλευράς ταχύτητας και ικανότητας στην ανάπτυξη από πίσω. Παράλληλα, ήταν ευέλικτος, καθώς μπορούσε να αγωνιστεί και ως δεξιός οπισθοφύλακας.

Έτσι, η Ρεάλ αποφάσισε να ξοδέψει 50 εκατομμύρια ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο ίδιος, πάντως, ποτέ δε θεωρήθηκε βασικός, με το Ζιντάν να του δίνει 992 λεπτά συμμετοχής. Αυτό τον τοποθετεί στην 17η θέση αναφορικά με το χρόνο συμμετοχής των ποδοσφαιριστών του συλλόγου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ