Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν παραχωρείται ο Γιόβιτς
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν παραχωρείται ο Γιόβιτς

Όσοι θέλουν το πρόωρο τέλος του Λούκα Γιόβιτς στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου είναι γελασμένοι, καθώς η «Βασίλισσα» ούτε που το σκέφτεται.

13.04.2020 | 20:02

Οι υποψήφιοι αγοραστές του Λούκα Γιόβιτς θα μείνουν με την όρεξη. Αυτό διαμηνύει με κάθε τρόπο η Ρεάλ Μαδρίτης στηρίζοντας την επιλογή της να φέρει τον Σέρβο το προηγούμενο καλοκαίρι στην Ισπανία. Οι Μαδριλένοι κατανοούν πως μέχρι στιγμής δεν έχουν πάρει τα προσδοκώμενα από τον 22χρονο. Μπροστά του όμως έχουν άλλα τέσσερα χρόνια για να κρίνουν αν η επιλογή τους ήταν η ενδεδειγμένη.

Η «Βασίλισσα» το περασμένο καλοκαίρι δαπάνησε ένα… τσουβάλι λεφτά για να αποκτήσει τον Γιόβιτς. Η οργιώδης χρονιά με τη φανέλα της Άιντραχτ Φρανκούρτης μαγνήτισε όλη την Ευρώπη. Η Ρεάλ όπως αποδείχθηκε ήταν αυτή που ξελογιάστηκε περισσότερο προσφέροντας στους Γερμανούς αστρονομικά ποσά.

Γιόβιτς και του χρόνου στη «Βασίλισσα»

Τελικά ο Σέρβος επιθετικός εντάχθηκε στο δυναμικό της «Βασίλισσας». Ωστόσο από την ημέρα της υπογραφής του μέχρι και σήμερα ο νεαρός δεν έχει καταφέρει να ανταποδώσει την πίστη τους. Όσες ευκαιρίες και αν έχει δώσει ο Ζιντάν, εκείνος παρουσιάζεται κατώτερος των περιστάσεων.

Για την ώρα δείχνει να μην μπορεί να σηκώσει το βάρος της φανέλας. Στην Ρεάλ Μαδρίτης όμως δεν δείχνουν να βιάζονται να απογοητευτούν. Δίνουν χρόνο προσαρμογής στον Γιόβιτς και ξεκαθαρίζουν πως ο παίκτης θα παραμείνει στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Όπως αναφέρει η AS, η διοίκηση της «Βασίλισσας» είναι διατεθειμένη να στηρίξει μέχρι κεραίας την επένδυσή της. Έτσι οι μνηστήρες – μέσα σε αυτούς και η Άρσεναλ – θα μείνουν με τις ελπίδες.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version