ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Χάμες: Φεύγει από τη Ρεάλ, αλλά πού πάει;

Ο Χάμες Ροντρίγκεζ είναι στην πόρτα της εξόδου από τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά ο επόμενος σταθμός της καριέρας του ακόμα παραμένει άγνωστος

Χάμες: Φεύγει από τη Ρεάλ, αλλά πού πάει;

Χάμες Ροντρίγκεζ. Αποτέλεσε ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και ανάγκασε τη Ρεάλ Μαδρίτης να χτυπήσει την πόρτα της Μονακό για να τον κάνει δικό της.

Μέχρι εκεί. Ο Κολομβιανός αστέρας δεν ανταποκρίθηκε ποτέ στις απαιτήσεις. Η φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης αποδείχθηκε πιο βαριά απ’ όσο περίμενε. Βέβαια στο διάστημα αυτό, έχει αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα τραυματισμών. Φυσικά, όσο αγωνίστηκε με τους «μερέγχες» δεν εντυπωσίασε ιδιαίτερα κάποιον.
Τη σεζόν 2014/15 τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, σκοράροντας 13 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ στην πρώτη του χρονιά στη La Liga σεζόν. Ωστόσο, τα επόμενα δύο χρόνια συνολικά κατέγραψε μόλις 15 γκολ και 14 ασίστ.

Το ταξίδι στο Μόναχο

Και κάπου εκεί ήρθε η Μπάγερν Μονάχου. Ο Χάμες μετακόμισε στην «Allianz Arena» με διετές δανεισμό, όπου και μέτρησε 15 γκολ και 19 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Κατά την επιστροφή του στη Μαδρίτη, πολλοί οπαδοί ανυπομονούσαν να δουν (επιτέλους) τον Χάμες που περίμεναν από την πρώτη του σεζόν στο «Μπερναμπέου».

Αυτό, όμως, δε συνέβη. Η σεζόν κύλησε ξανά με τραυματισμό και τον ίδια να πετυχαίνει ένα γκολ και να μοιράζει δύο ασίστ στους ελάχιστους αγώνες που πρόλαβε να παίξει.

Κάπως έτσι, ο Χάμες μεταφράστηκε σε ένα αρκετά μεγάλο συμβόλαιο που είναι αχρείαστο για τους Μαδριλένους. Γι’ αυτό και κοιτάζουν να τον… ξεφορτωθούν όσο μπορούν να «βγάλουν» χρήματα από την πώλησή του.

Με την τιμή του να έχει πέσει στα 32 εκατομμύρια ευρώ, εξαιρετικά μακριά από τα 75 που είχε δώσει η Ρεάλ αλλά και τα 80 που έφτασε στο peak του, ο Χάμες είναι «τελειωμένη» υπόθεση στη Μαδρίτη.

Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ καλούν Χάμες

Η έξοδος είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη. Το μέλλον όμως που θα τον βρει; Σίγουρα δε θυμίζει τον παλιό, καλό του εαυτό αλλά ο Χάμες έχει ακόμα… ψωμάκι να δώσει και γι’ αυτό αναμένεται να δοθεί μάχη για την απόκτησή του. Ήδη έχουν εκφράσει ενδιαφέρον τόσο η Γιουβέντους όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Στη μεν Γιουβέντους θα συναντήσει ξανά τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Η ομάδα μονοπωλεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας εδώ και χρόνια, συνεπώς θα αποτελούσε προσθήκη επιπέδου «Τσάμπιονς Λιγκ». Να επιτύχει δηλαδή η «Μεγάλη Κυρία» αυτό που αποζητά χρόνια. Έναν ευρωπαϊκό τίτλο.

Από την άλλη, στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα γίνει μέρος μίας προσπάθειας που χτίζεται σταδιακά και μαζί με τους Μπρούνο Φερνάντες, Πογκμπά και Ράσφορντ να κάνουν reset στην ομάδα.

Θα γίνει ο Χάμες ο «Δούρειος Ίππος» της Ρεάλ;

«Φοβοῦ τοὺς Δαναοὺς καὶ δῶρα φέροντας» έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι και κάτι ήξεραν.

Εν προκειμένω, το συγκεκριμένο γνωμικό ταιριάζει «γάντι» με το σενάριο που θέλει τη Ρεάλ Μαδρίτης να χρησιμοποιεί τον Χάμες για να κάνει δικό της τον Πογκμπά.

Και εξηγούμεθα. Οι «μερέγχες» πριν καλά καλά επιστρέψει ο Πογκμπά στη Γιουνάιτεντ επιθυμούσαν να τον κάνουν δικό τους. Ειδικά ο Ζιντάν φαίνεται πως του έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία και πιστεύει πως θα γίνει ο νέος ηγέτης της ομάδας. Μετά την αποχώρηση του Κριστιάνο και με τους Μόντριτς-Κρόος-Κασεμίρο να έχουν πάρει ασταμάτητα παιχνίδια στα πόδια τους, ο Πογκμπά φαντάζει ιδανική λύση.

Πως όμως θα γίνει κάτοικος Μαδρίτης; Η Ρεάλ και η Γιουνάιτεντ έχουν παρελθόν στο μεταγραφικό κομμάτι αλλά όχι αποκλειστικά επιτυχημένο (βλ. Ντε Χέα). Για καιρό τώρα, η Ρεάλ περίμενε να… γυαλίσει στη Γιουνάιτεντ κάποιος παίκτης που της είναι αδιάφορος για να πέσει στο τραπέζι ως έμψυχο αντάλλαγμα.

Όπερ και εγένετο. Ο Χάμες είναι στη λίστα της Γιουνάιτεντ, ο Πογκμπά στης Ρεάλ, τα μαθηματικά είναι απλά. Φυσικά με συμπλήρωμα επί χρήμασι για τον Γάλλο, που αξίζει 100 εκατομμύρια έναντι μόλις 32 του Χάμες. Το μόνο που ενδεχομένως εμποδίσει την επίτευξη της συμφωνίας είναι η απροθυμία της Γιουνάιτεντ να δώσει τον παίκτη που πάντα ήθελε να χτίσει γύρω του την ομάδα. Και μάλιστα, πάνω που είχε αρχίσει να το κάνει πράξη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ