ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κάριους: “Έπαιζα με διάσειση, δέχθηκα απειλές θανάτου”!

Ο Λόρις Κάριους εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για αυτό που βίωσε μετά τον τελικό του 2018. Παράλληλα όμως, τόνισε πως έμαθε πολλά από αυτή την άσχημη εμπειρία

Κάριους: “Έπαιζα με διάσειση, δέχθηκα απειλές θανάτου”!

Ο Λόρις Κάριους αναφέρθηκε ξανά στο μοιραίο τελικό του 2018 κόντρα στη Ρεάλ. Με δύο γκάφες ολκής χάρισε το τρόπαιο στη “βασίλισσα” μπαίνοντας μια για πάντα στη μαύρη λίστα των οπαδών της Λίβερπουλ.

Την επόμενη σεζόν η Λίβερπουλ απέκτησε τον Άλισον από τη Ρόμα. Έτσι, βρήκε στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου τη σταθερότητα που χρειαζόταν κάτω από τα γκολπόστ. Ο Κάριους πήγε δανεικός στη Μπεσίκτας, όπου αγωνίζεται και φέτος.

Ο Γερμανός πορτιέρο τόνισε πως έμαθε πολλά από εκείνο το βράδυ. Διάβασε πολλά άσχημα πράγματα στο διαδίκτυο και έδειξε την πικρία του για αυτό. Αυτό όμως του δίδαξε πώς να διαχειρίζεται τα κακόβουλα σχόλια. Παράλληλα, δικαιολόγησε κατά κάποιον τρόπο τον εαυτό του, λέγοντας πως είχε υποστεί διάσειση.

Τα λόγια του Κάριους

“Πιστέψτε με, έμαθα πολλά από εκείνο το βράδυ. Έπρεπε όμως να είμαι πιο επιθετικός προς την κριτική που δεχόμουν.

Είχα πάθει διάσειση μετά από σύγκρουση με το Σέρχιο Ράμος. Αυτό επηρέασε την όρασή μου. Αυτό το επιβεβαίωσε και ένας από τους κορυφαίους γιατρούς στον κόσμο.

Δεν ήθελα να το δημοσιοποιήσω μόνος μου γιατί δεν ήθελα να βρω δικαιολογίες. Όταν κυκλοφόρησε το αποτέλεσμα, υπήρχε μεγάλη κακία και προσβολή, συχνά κάτω από τη ζώνη. Αλλά όταν οι άνθρωποι χλευάζουν κάποιον που έχει τραυματιστεί άσχημα στο κεφάλι, αυτό δεν το καταλαβαίνω.

Κάριους

Ήμουν 24 χρονών στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Από τους εν ενεργεία Γερμανούς τερματοφύλακες, μόνο οι Νόιερ και Τερ Στέγκεν έχουν αγωνιστεί σε τελικό.Ο κόσμος ξέχασε αμέσως τις καλές μου εμφανίσεις μέσα στη σεζόν. Δεν με σεβάστηκαν καθόλου.

Εμείς οι παίκτες ακούμε πολλά άσχημα πράγματα στο ίντερνετ. Εάν διαβάσετε κάθε μήνυμα, δεν θα μπορείτε να κοιμηθείτε για δύο ημέρες. Πολλοί άνθρωποι γράφουν ανώνυμα στα social media και λένε πολύ άσχημα πράγματα. Προσβάλλουν άσχημα τους άλλους, κάνουν διακρίσεις εναντίον τους και μετά γίνονται ρατσιστές.

Οι φίλαθλοι έχουν δικαίωμα να αποδοκιμάζουν έναν ποδοσφαιριστή. Πληρώνουν εισιτήριο και έχουν το δικαίωμα να μην είναι ικανοποιημένοι. Ένας επαγγελματίας πρέπει να το υπομείνει αυτό.

Εάν όμως υπάρχουν προσωπικές προσβολές ή απειλές θανάτου, τότε αυτό ξεπερνάει τα όρια. Εγώ δέχθηκα τέτοιες απειλές. Αλλά δεν μπορώ να το πάρω στα σοβαρά. Πρόκειται για άτομα που γράφουν ανώνυμα και δεν δείχνουν καν τα πρόσωπά τους στα προφίλ τους”. 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ