Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπρεθγουέιτ: «Ναι, στόχος μου είναι να γίνω θρύλος της Μπαρτσελόνα»
Μπαρτσελόνα

Μπρεθγουέιτ: «Ναι, στόχος μου είναι να γίνω θρύλος της Μπαρτσελόνα»

Ο Δανός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα και να γίνει ένας... θρύλος του συλλόγου.

16.04.2020 | 15:01

Τον περασμένο Ιανουάριο η Μπαρτσελόνα βρήκε στην αγορά για απόκτηση ενός κεντρικούς επιθετικού που θα κάνει την διαφορά. Ο τραυματισμός των Σουάρες και Ντεμπελέ μάλιστα έκανε επιτακτική την απόκτηση ενός σέντερ φορ. Ωστόσο, οι διαθέσιμες επιλογές ήταν ελάχιστες. Έτσι αφού πέρασαν οι μέρες και έληξε η μεταγραφική περίοδος, η Μπαρτσελόνα θα μπορούσε να αποκτήσει ποδοσφαιριστή που θα αγωνιζόταν σε ομάδας του ισπανικού πρωταθλήματος. Οι άνθρωποι των Καταλανών επέλεξαν με συνοπτικές διαδικασίες την απόκτηση του Μάρτιν Μπερθγουέιτ από την Λεγανές.

Ωστόσο, στις πρώτες του συμμετοχές με την φανέλα των Καταλανών δεν κατάφερε να μπει στο κλίμα της ομάδας. Ωστόσο, αυτό ήταν απόλυτα λογικό καθώς η μετάβαση σε αυτό το επίπεδο δεν είναι εύκολη. Μάλιστα, όλα δείχνουν πως θα μείνει στο Καμπ Νόου και ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Δανός από την πλευρά του έχει υψηλούς στόχους και θέλεινα γράψει ιστορία με την Μπαρτσελόνα. Ο Μπερθγουέιτ απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων στο twitter και αποκάλυψε τους ποδοσφαιριστές που θαυμάζει περισσότερο, το αγαπημένου του στάδιο και το… ποιος είναι ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής των Καταλανών.

«Φυσικά και θέλω να γίνω θρύλος της Μπαρτσελόνα. Το αγαπημένου μου γήπεδο είναι το Καμπ Νόου, ενώ αυτό που θυμάμαι έντονα είναι το γκολ του Ινιέστα κόντρα στην Τσέλσι το 2009. Επίσης να πω πως σαν… μιλάει ο πιο γρήγορος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα», είπε!

«Πρότυπο για μένα είναι ο Ρονάλντο, ενώ εκτός ποδοσφαίρου είναι ο Μοχάμεντ Άλι», ανέφερε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version