Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Οι γιατροί έβγαλαν τον Λαουτάρο πολύ έξυπνο!
Ίντερ

Οι γιατροί έβγαλαν τον Λαουτάρο πολύ έξυπνο!

Τεστ IQ από όταν έπαιζε στην Ράσινγκ είχε κάνει ο Λαουτάρο Μαρτίνες, τα οποία τον έβγαλαν έναν ιδιαίτερα έξυπνο άνθρωπο.

16.04.2020 | 21:55

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες από ότι φαίνεται έχει πολλά προσόντα. Αγωνιστικά, αν και νεαρός ακόμα, έχει μία πολύ καλή παρουσία στην Ίντερ, είναι μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας του και μάλιστα φαίνεται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως η Μπαρτσελόνα. Εκτός αυτού όμως, ο Λαουτάρο έχει και πολύ υψηλό IQ.

Αυτό δεν είναι δήλωση κάποιου συμπαίκτη, ή κάποιου προπονητή του. Αυτή η άκρως κολακευτική αποκάλυψη, αφορά  επιστημονικές εξετάσεις και ευρύματα σε τεστ που έκανε, όταν ακόμα ήταν παίκτης της Ράσινγκ. Ο Λαουτάρο αποδείχθηκε ότι είναι ένας ιδιαίτερα έξυπνος άνθρωπος. Μάλιστα, ως προέκταση αυτού, μπορεί να μείνει συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνει για πολύ ώρα.

Θα έχει καυτό καλοκαίρι

Ο Λαουτάρο είναι στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα που τον θέλει για αντι-Σουάρες. Ο Αργεντινός έχει κάνει πολύ καλή εντύπωση στους ανθρώπους της ομάδας που θέλουν να τον πάρουν στην Βαρκελώνη για να πλαισιώσει τον Μέσι. Η Ίντερ τον παραχωρεί μόνο με την τιμή της ρήτρας του και στη Μπάρτσα ψάχνουν εναλλακτικές για να ολοκληρώσουν το deal.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version