ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
Ο Κλοπ διέλυσετο πλάνο της Τσέλσι – Είπε «όχι» και τον κράτησε στο Άνφιλντ!
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Ο Σιμεόνε προσφέρει “σανίδα σωτηρίας” στον Ικάρντι

Την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι φέρεται να επιθυμεί ο Σιμεόνε, με την διοίκηση της ομάδας να έχει ξεκινήσει ήδη τις διαδικασίες απόκτησής του.

Ο Σιμεόνε προσφέρει “σανίδα σωτηρίας” στον Ικάρντι

Δεδομένη είναι η επιθυμία του προπονητή της Ατλέτικο να φέρει έναν ικανό επιθετικό στην Μαδρίτη. Άλλωστε, με τον Ντιέγκο Κόστα να είναι κοντά στην έξοδο, ο Σιμεόνε ψάχνει τον διάδοχό του και μοιάζει πως έχει στο στόχαστρο τον Ικάρντι.

Ο 27χρονος άσος που αγωνίζεται ως δανεικός στην Παρί από την Ίντερ δεν θα μείνει στην γαλλική πρωτεύουσα και ήδη ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ικάρντι

Η Ίντερ τού κάνει την ζωή δύσκολη

Υπό άλλες συνθήκες, ο Αργεντινός επιθετικός δεν θα δυσκολευόταν να βρει ομάδα. Γιουβέντους και Νάπολι άλλωστε έχουν εκδηλώσει ήδη ενδιαφέρον για τον παίκτη. Όμως, η Ίντερ του έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλει να τον παραχωρήσει σε άλλη ομάδα της Ιταλίας. Οπότε ο Ικάρντι θα πρέπει να κοιτάξει αλλού για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μία ενδιαφέρουσα προοπτική λοιπόν είναι έτοιμος να του παρουσιάσει ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός ψάχνει έναν επιθετικό κλάσης για να τον ταιριάξει με τον Ζοάο Φέλιξ. Έχει καταλήξει στον συμπατριώτη του και όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά Μέσα έχει ήδη επικοινωνήσει με την γυναίκα και μάνατζερ του διεθνούς άσου.

Σύμμαχος του ασφαλώς είναι η Ίντερ. Οι “νερατζούρι” είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον Ικάρντι στην ισπανική ομάδα. Είναι η πρώτη ομάδα άλλωστε εκτός Σέριε Α που δείχνει το ενδιαφέρον της έμπρακτα και η διοίκηση θέλει να προχωρήσει το θέμα άμεσα. Οι δύο σύλλογοι λοιπόν είναι πρόθυμοι να τα βρουν και αυτό που απομένει είναι να πειστεί ο ίδιος ο παίκτης.

Ο Ικάρντι όμως παρουσιάζεται κάπως σκεπτικός. Η φετινή πορεία των “ροχιμπλάνκος” στο πρωτάθλημα είναι κάκιστη και κινδυνεύει να μείνει εκτός Τσάμπιονς Λιγκ για την επόμενη χρονιά. Κάτι που ασφαλώς θα μειώσει σημαντικά τις πιθανότητές της να αποκτήσει τον Αργεντινό, ο οποίος θέλει να παίξει και του χρόνου στο κορυφαίο επίπεδο.

Παράλληλα, ο ποδοσφαιριστής έχει ενδοιασμούς σχετικά με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Δηλαδή, κατά πόσο το στυλ παιχνιδιού του Σιμεόνε μπορεί να αναδείξει το ταλέντο του. Όπως και να έχει ο τεχνικός της Ατλέτικο θα προσπαθήσει να τον πείσει ότι η προοπτική των “ροχιμπλάνκος” είναι η ιδανική γι’ αυτόν, αλλά σίγουρα πολλά θα κριθούν από το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ