Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μαραντόνα: Αυτοί οι παίκτες έκαναν τον «Θεό» να ερωτευτεί την μπάλα! (pic)
Κόσμος

Μαραντόνα: Αυτοί οι παίκτες έκαναν τον «Θεό» να ερωτευτεί την μπάλα! (pic)

Ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα αποκάλυψε τους 6 παίκτες που τον έκαναν να ερωτευτεί το ποδόσφαιρο και ουσιαστικά στάθηκαν ως αφορμή για να απολαύσουν εκατομμύρια άνθρωποι τον Αργεντινό «μάγο» στα γήπεδα!

19.04.2020 | 11:17

Ο Ίαν Ρας προκάλεσε τον Ντιέγκο Μαραντόνα και ο Αργεντινός αποδέχθηκε το challenge!

Η… μόδα της εποχής στο ποδόσφαιρο πλέον είναι η εξής: Ο καθένας από εμάς λέει τους παίκτες οι οποίοι τον έκαναν να ερωτευτεί το ποδόσφαιρο και εν συνεχεία προκαλεί και άλλους ανθρώπους να πράξουν το ίδιο.

Το ίδιο συνέβη και με τους δύο παλαίμαχους ποδοσφαιριστές! Ο Μαραντόνα επέλεξε έξι παίκτες, βάζοντας στη λίστα του πέντε Αργεντίνους και έναν Βραζιλιάνο.

Συγκεκριμένα, ο «Ντιεγκίτο» είχε γοητευτεί από την αξία του Ρικάρντο Μποτσίνι (Ιντεπεντιέντε), των Νορμπέρτο Αλόνσο και Ντανιέλ Πασαρέλα (Ρίβερ Πλέιτ), του Άνχελ Κλεμέντε Ρόκας, του Όσκαρ Πιανέτι (Μπόκα Τζούνιορς) και του Ριβελίνο, του σπουδαίου Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού της Κορίνθιανς, που είχε κατακτήσει και το Μουντιάλ φυσικά!

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Μαραντόνα:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version