Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μένει κι… επιμένει ο Ουμτιτί (pic)
Μπαρτσελόνα

Μένει κι… επιμένει ο Ουμτιτί (pic)

Παρ' όλο που η Μπαρτσελόνα τον σπρώχνει προς την έξοδο, ο Σάμουελ Ουμτιτί δεν το κουνάει κι έχει μεγάλες βλέψεις για το μέλλον του στο Καμπ Νου.

20.04.2020 | 19:34

Με το ένα βήμα εκτός ομάδας έμοιαζε να είναι ο Σάμουελ Ουμτιτί, με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα μάλιστα να του έχει βάλει πωλητήριο εδώ και καιρό. Όμως ο ίδιος φαίνεται αποφασισμένος να αλλάξει την κατάσταση.

Κάτι που ασφαλώς και είναι πιθανό να το καταφέρει, αλλά θα πρέπει να πείσει και τον Σετιέν ότι μπορεί να στηριχθεί πάνω του.

“Ο Ουμτιτί βγάζει ρίζες”

Υψηλές ήταν οι προσδοκίες για τον Γάλλο, όταν τον έφεραν οι “μπλαουγκράνα” το 2016. Η Μπαρτσελόνα πίστευε πως έβρισκε στον -τότε- 23χρονο άσο, τον στόπερ της για την επόμενη δεκαετία. Τέσσερα χρόνια μετά όμως, η ασταθής απόδοσή του και οι τραυματισμοί που είχε τον έχουν θέσει στο περιθώριο. Μάλιστα, Πικέ και Λενγκλέ έχουν καθιερωθεί στην 11άδα και ο 27χρονος διεθνής έχει πλέον περιορισμένες ευκαιρίες.

Για τον λόγο αυτό κιόλας η διοίκηση της ομάδας του είχε βάλει πωλητήριο. Θέλει να τον παραχωρήσει ώστε να φέρει κάποιον νεότερο και φθηνότερο παίκτη, αυξάνοντας παράλληλα το μπάτζετ της. Όμως, εμπόδιο στα πλάνα αυτά φαίνεται πως μπαίνει ο ίδιος ο Ουμτιτί. Ο Γάλλος αμυντικός φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να παραμείνει και να αποδείξει την αξία του.

Αισθάνεται άλλωστε πολύ άνετα στα αποδυτήρια της ομάδας και τα πηγαίνει πολύ καλά με όλους τους συμπαίκτες του. Επίσης, έχει προσαρμοστεί και στην πόλη και δεν θα ήθελε να αλλάξει καθημερινότητα. Ήδη με τον Σετιέν νιώθει καλύτερα και αγωνιστικά, καθώς ο Ισπανός προπονητής του έχει δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε σχέση με τον Βαλβέρδε. Πιστεύει λοιπόν πως θα μπορέσει να βρει τον ρυθμό του και να αποδείξει πως έχει την δυνατότητα να ηγηθεί της άμυνας των Καταλανών.

Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Ουμτιτί θα έχει τις ευκαιρίες του. Εφόσον, όπως γράφεται, θα ολοκληρωθεί η σεζόν ο Σετιέν θα του δώσει λεπτά για να δει εάν όντως μπορεί να επανέλθει στα παλιά του επίπεδα απόδοσης. Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι θα πρέπει λοιπόν να κάνουν υπομονή. Οι τρεις αγγλικές ομάδες έχουν δείξει ενδιαφέρον για τον διεθνή άσο, αλλά θα πρέπει να περιμένουν τις εξελίξεις για να δουν εάν τελικά ο παίκτης θα είναι προς πώληση.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version