Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Γουότφορντ “έκλεψε” τον κόφτη που ήθελε η Άρσεναλ
Premier League

Η Γουότφορντ “έκλεψε” τον κόφτη που ήθελε η Άρσεναλ

Επίσημα ανακοινώθηκε η απόκτηση του Πάπα Γκεγιέ από την Γουότφορντ, με τις "σφήκες" να αρπάζουν τον παίκτη την Άρσεναλ που τον ήθελε επίσης.

29.04.2020 | 14:00

Μπορεί η σεζόν να έχει διακοπεί, αλλά η διοίκηση της Γουότφορντ δουλεύει και προετοιμάζεται για την επόμενη. Η αγγλική ομάδα κινήθηκε αστραπιαία και ανακοίνωσε την απόκτηση του Πάπα Γκεγιέ από την Χάβρη.

Το συμβόλαιο του νεαρού άσου έληγε το ερχόμενο καλοκαίρι, ο σύλλογος ήρθε σε συμφωνία με την πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα μεταγραφεί ως ελεύθερος. Ο 21χρονος χαφ έχει ξεχωρίσει στην γαλλική Λιγκ 2 και η Άρσεναλ είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Όμως, τελικά η Γουότφορντ είναι αυτή που κινήθηκε άμεσα και τον έπεισε να μετακινηθεί στο “Νησί” για χάρη της. Πρόκειται για μία κίνηση που ίσως αποδειχθεί μία σπουδαία επένδυση για την ομάδα. Ο Γκεγιέ είναι ένας πολύ δυναμικός αμυντικός χαφ. Ξεχωρίζει για την δύναμή του, το ασταμάτητο τρέξιμο του, ενώ το ύψος του (1.87μ) του δίνει πλεονέκτημα και στον αέρα.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version