ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Και… κλάμα ο Μπαπέ: Η «ξενέρα» σε όλο της το μεγαλείο! (vid)
Βρήκε τον νέο της… Ζούλιο Σέζαρ η Ίντερ!
Και στο τέλος νικάνε οι Γερμανοί που είναι πιο εύστοχοι και πιο… τυχεροί! (vids)
«Παίζει» με τα όνειρά της: Η Παρί κέρδισε πέναλτι και ο Ορσάτο το πήρε αμέσως πίσω! (vid)
Η Παρί έγινε… ΑΕΚ και σπάει τα δοκάρια! (vid)
Παρί: Ο Ζαΐρ-Εμερί έστειλε σίγουρο γκολ στο δοκάρι! (vid)
Κεφαλιά- κανονιά του Χούμελς και στα… Τάρταρα η Παρί! (vid)
Η Ατλέτικο θέλει ΤΗΝ «βόμβα» με Λεβαντόφσκι!
Ο Μπαπέ έγινε… υδραυλικός και την πλήρωσε ο δύσμοιρος Χούμελς! (vid)
Champions League: Το κορεό της Παρί είναι σκέτη μαγεία! (vid)
Η Ίντερ έχει έτοιμο συμβόλαιο για το αστέρι της Serie A!
Ο Σάκα και η Άρσεναλ θέλουν να κάνουν τη Σίτι να… τρέμει
Η Παρί «χτυπάει» την ταλεντάρα και παίρνει εκδίκηση από τη Ρεάλ!
Μπαρτσελόνα: Διώχνει ξανά τον Φάτι και έχει βρει ήδη ομάδα!
O Κριστιάνο φόρεσε τη νέα φανέλα της Πορτογαλίας και… έριξε το Internet! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

H Τσέλσι προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έιμπραχαμ

Η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο διαπραγματεύσεων προκειμένου να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Τάμι Έιμπραχαμ.

H Τσέλσι προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έιμπραχαμ

Η Τσέλσι έκανε μία επανεκκίνηση τη φετινή σεζόν με τον Φρανκ Λάμπαρντ να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία. Ο σύλλογος επέλεξε να στηριχτεί σε νέους ανερχόμενους ποδοσφαιριστές και η πίστη σε αυτούς σε μεγάλο ποσοστό δικαιώθηκε. Τζέιμς, Μάουντ, Τομόρι και Έιμπραχαμ ήταν οι πιο ηχηρές περιπτώσεις νέων ποδοσφαιριστών που άρπαξαν τις ευκαιρίες του προπονητή τους από τα μαλλιά. Αυτός που έλαμψε περισσότερο λόγω και της θέσης του ήταν ο Τάμι Έιμπραχαμ. Ο 22χρονος σέντερ φορ πήρε φανέλα βασικού από τον Λάμπαρντ και κατάφερε να πετύχει 15 γκολ και 5 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Σίγουρα υπήρχαν και οι στιγμές ντεφορμαρίσματος και απειρίας που στοίχισαν στην ομάδα. Η Τσέλσι, πάντως, κοιτώντας τη μεγάλη εικόνα αποφάσισε να ανανεώσει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή. Ειδικότερα, σύμφωνα με το δημοσιογράφο, Νίκολο Σίρα, οι “μπλε” θέλουν να τον υπογράψουν μέχρι το 2025. Η ετήσια αμοιβή του θα κυμαίνεται τα 8 εκατομμύρια ευρώ. Οι συζητήσεις βρίσκονται σε προχωρημένο επίπεδο και όλα δείχνουν ότι ο παίκτης θα ανανεώσει. Ας σημειωθεί ότι ο Έιμπραχαμ βρίσκεται στους “μπλε” από το 2004. Συνεπώς, είναι λογικό να θέλει να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους γίνεται με την ομάδα.

Η ενδυνάμωση της Τσέλσι

Η ομάδα του Ρόμαν Αμπράμοβιτς θέλει την επόμενη χρονιά να κάνει ένα βήμα μπροστά και να είναι πιο ανταγωνιστική. Έτσι, γι΄αυτό το σκοπό έχει ήδη αποκτήσει από τον Άγιαξ τον Ζίγιεκ. Την ίδια ώρα τα δημοσίευμα και για άλλους ποδοσφαιριστές πληθαίνουν. Αρχικά, ο Λάμπαρντ έρχεται συχνά πυκνά σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ντρις Μέρτενς της Νάπολι.

Επιπλέον, τον Άγγλο προπονητή έχει εντυπωσιάσει ο άσος της Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτζ. Η Τσέλσι μοιάζει πως είναι αποφασισμένη να κάνει γερό “μπάσιμο” για την απόκτησή του.  Ο  Άγγλος τεχνικός θεωρεί πως είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Θέλει λοιπόν να τον φέρει στο “Νησί”. Κάτι που πιστεύει ότι θα του έρθει και φθηνότερα σε σχέση με την υπόθεση του Κουτίνιο. Σε συνδυασμό λοιπόν με το ότι ο Γερμανός άσος έχει περισσότερα χρόνια μπροστά του, μοιάζει ως καλύτερη επένδυση από τον 28χρονο Βραζιλιάνο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ