ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μίλαν

Καστιγέχο: “Ο Ζλάταν είναι πολύ ταπεινός”!

Ο Σάμου Καστιγέχο θεωρεί ότι ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς είναι ένας πολύ καλός συμπαίκτης που έχει βοηθήσει πολύ τη Μίλαν. Όσο για τον ίδιο, εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει για πολλά χρόνια στο "Σαν Σίρο"

Καστιγέχο: “Ο Ζλάταν είναι πολύ ταπεινός”!

Ο Σάμου Καστιγέχο αναφέρθηκε στη μεταγραφή του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς  στη Μίλαν, αποθεώνοντας τον συμπαίκτη του για τη συμπεριφορά του εντός και εκτός γηπέδου.

Παράλληλα, τόνισε πως θέλει να παραμείνει παίκτης των “ροσονέρι” για πολλά χρόνια ακόμα, αφού τώρα αρχίζει να βρίσκει τον πραγματικό του εαυτό.

Ο Καστιγέχο μεταγράφηκε στη Μίλαν τη σεζόν 2018/19, ωστόσο την πρώτη σεζόν δεν είχε καταφέρει να δικαιολογήσει τα 18 εκατομμύρια που δαπανήθηκαν για την απόκτησή του.

Έτσι, τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για αποχώρηση του Ισπανού από την ομάδα. Μάλιστα, Ατλέτικο και Εσπανιόλ έδειχναν να ενδιαφέρονται να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.

Ωστόσο, ο Καστιγέχο ανέβασε στροφές πριν τη διακοπή του κορωνοϊού και πλέον ελπίζει πως θα καθιερωθεί στην ομάδα του Στέφανο Πιόλι. Καστιγέχο

“Αυτοί που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι είμαι ένα πολύ ταπεινό παιδί, παρά την εμφάνισή μου με τα περίεργα μαλλιά και τα τατουάζ. Η πρώτη μου σεζόν ήταν περισσότερο προσαρμογής.

Είναι δύσκολο να δείξεις τις ικανότητές σου όταν αγωνίζεσαι για λίγα λεπτά. Όταν όμως νιώθεις πως σε εμπιστεύονται, τότε αισθάνεσαι πιο σίγουρος για τον εαυτό σου.

Πάντα ήθελα να πετύχω στη Μίλαν. Θέλω να μείνω στην ομάδα για πολύ καιρό. Το 2020 είχε ξεκινήσει πολύ καλά για μένα. Έπαιξα σε όλα τα ματς και πιστεύω πως βοήθησα πολύ. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι”.

Η αποθέωση στο Ζλάταν

Όσο για το Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς , ο Καστιγέχο είχε μόνο καλά λόγια να πει. Μάλιστα, χαρακτήρισε ταπεινό το Σουηδό σούπερ σταρ, κάτι που ίσως προξενεί εντύπωση στον περισσότερο κόσμο.

“Ο Ζλάταν είναι ένα πολύ ταπεινό παιδί. Είναι ένας τύπος που τα πάει καλά με όλους τους συμπαίκτες του. Έξω από το γήπεδο, είναι πολύ ωραίος και αστείος άνθρωπος.

Κατά τη διάρκεια των αγώνων, ξέρει με ποιον τρόπο να μας συμβουλεύει. Μας βοηθάει πολύ. Το να μοιράζεσαι τα ίδια αποδυτήρια με το Ζλάταν, σου μαθαίνει πάρα πολλά πράγματα”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ