ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Μπέιλ: “Οι αποδοκιμασίες δεν βγάζουν κανένα νόημα”

O Γκαρεθ Μπέιλ σχολίασε με επικριτικό τρόπο τις αποδοκιμασίες που κατά καιρούς έχουν υπάρξει εις βάρος του από τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπέιλ: “Οι αποδοκιμασίες δεν βγάζουν κανένα νόημα”

Ο Γκάρεθ Μπέιλ και οι σχέσεις του με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης έχουν περάσει από χίλια κύματα. Παρότι έχει μείνει στην ομάδα για αρκετά χρόνια, ποτέ δεν κατάφερε να δεθεί με το αν μη τι άλλο απαιτητικό κοινό του Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Βέβαια, για όλα αυτά έχει βάλει και εκείνος το χεράκι του. Μπορεί οι οπαδοί της Ρεάλ να είναι αυστηροί, αλλά στην περίπτωσή του, έχουν τα δίκια τους για αρκετές από τις φορές που τον αποδοκίμασαν.

Εκτός από το αγωνιστικό κομμάτι, που σαφώς ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να νιώσει αδικημένος όταν τα “ακούε” επειδή απλά δεν έπαιξα καλά, ο Ουαλός με την εξωγηπεδική του συμπεριφορά έχει φροντίσει πολλές φορές να μπει στο μάτι των οπαδών. Παρά τις κινήσεις του και τη γενικότερη κακή του στάση τα τελευταία χρόνια, ο Μπέιλ αισθάνεται αδικημένος για τις αποδοκιμασίες. Δεν διστάζει μάλιστα να κάνει κριτική σε αυτούς που εκφράζονται με αυτό τον τρόπο. Πάντως ο Μπέιλ φροντίζει να ξεκαθαρίσει ότι με αυτό τον τρόπο, οι φίλαθλοι προτίστως πληγώνουν τους εαυτούς τους όταν συμπεριφέρονται έτσι. Μπέιλ: "Οι αποδοκιμασίες δεν βγάζουν κανένα νόημα"

Οι δηλώσεις του Γκάρεθ Μπέιλ

Ο Μπέιλ μίλησε για το σκληρό κοινό του Μπερναμπέου και τις αποδοκιμασίες που κατά καιρούς έχει υποστεί. «Δεν το γνώριζα προτού υπογράψω στη Ρεάλ. Είναι από αυτά τα πράγματα που δεν περιμένεις. Δεν περιμένεις ότι οι οπαδοί της ίδιας σου της ομάδας θα έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Το καταλαβαίνω να είναι μια γενική αποδοκιμασία προς την ομάδα αν δεν παίζει καλά. Ή αν χάνει για παράδειγμα 2-0 στο ημίχρονο. Αλλά το να σφυρίζουν σε έναν παίκτη, το θεωρώ λάθος.

Τέτοιες στιγμές χρειάζεσαι την υποστήριξή τους. Αν αρχίζουν να σφυρίζουν και να αποδοκιμάζουν, η αυτοπεποίθηση πέφτει και τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα. Μετά θα αρχίσεις να παίζεις χειρότερα κι αυτοί θα γίνουν ακόμα πιο εξαγριωμένοι. Πληγώνουν τους εαυτούς τους με αυτόν τον τρόπο. Δεν βγάζει κανένα νόημα» ήταν τα λόγια του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ