ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ατλέτικο Μαδρίτης

Ο Τόμας Παρτέι επέλεξε Άρσεναλ!

Αποχωρεί από την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Τόμας Παρτέι και ο πιθανότερος προορισμός του φέρεται να είναι το Λονδίνο και η Άρσεναλ.

Ο Τόμας Παρτέι επέλεξε Άρσεναλ!

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμη να κάνει η Άρσεναλ. Οι “κανονιέρηδες” θέλουν να ενισχυθούν με έναν ποιοτικό κόφτη και όπως γράφεται στο “Νησί” είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Τόμας Παρτέι.

Αν μη τι άλλο, ο Γκανέζος χαφ είναι από τους καλύτερους στον ρόλο του στην Ευρώπη και ίσως ο κορυφαίος διαθέσιμος αυτή την στιγμή στην αγορά. Παρά το ενδιαφέρον πολλών συλλόγων, ο παίκτης φαίνεται πως διαλέγει να συνεχίσει στην ομάδα του Μίκελ Αρτέτα. Τόμας Παρτέι

Ιδανικός προορισμός για τον 26χρονο η Άρσεναλ

Ο Τόμας Παρτέι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Μπάγερν Μονάχου και η Παρί. Ασφαλώς και άλλες ομάδες τον έχουν στην λίστα τους, αλλά αυτές οι δύο έμοιαζαν να είναι οι δύο επικρατέστερες. Κυρίως λόγω ποιότητας αλλά και οικονομικής ισχύς. Όμως, ο ίδιος ο παίκτης δεν το βλέπει έτσι.

Φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης ότι θέλει να φύγει και η Άρσεναλ είναι η “εκλεκτή” του. Όπως αναφέρεται, ο Μίκελ Αρτέτα και οι ιθύνοντες των Λονδρέζων τον έχουν πείσει ότι το Έμιρεϊτς είναι ο κατάλληλος προορισμός για τον ίδιο. Το πλεονέκτημα των “κανονιέρηδων” σε σχέση με τους άλλους διεκδικητές αφορά τον ρόλο του παίκτη.

Ο δυναμικός άσος ξέρει ότι θα είναι όχι μόνο βασικός, αλλά και ηγέτης στην μεσαία γραμμή της ομάδας. Οπότε πέρα από περισσότερα λεπτά, θα έχει και μεγάλη συμβολή στο παιχνίδι της Άρσεναλ και αυτό είναι κάτι που πιθανώς να τον “κέρδισε”. Παράλληλα, δεν αποκλείεται και η οικονομική προσφορά των Άγγλων να είναι αρκετά υψηλή, ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η υπόσχεση για περαιτέρω ενίσχυση.

Πλέον, αυτό που μένει είναι να τα βρουν οι δύο ομάδες. Το συμβόλαιο του Γκανέζου έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 50 εκατομμύρια ευρώ και η Άρσεναλ μπορεί να την “ματσάρει” και να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Όμως, ένα σενάριο που αναφέρεται πολύ είναι να εμπλακεί το όνομα του Αλεξάντρ Λακαζέτ σε ενδεχόμενο ντιλ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε άλλωστε έχει ζητήσει την απόκτηση του Γάλλου επιθετικού. Δεν αποκλείεται λοιπόν οι δύο πλευρές να τα βρουν και να προχωρήσουν σε ανταλλαγή των δύο αστέρων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ