Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ανακοινώθηκε και το επίσημο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα! (pics)
Bundesliga

Ανακοινώθηκε και το επίσημο πρόγραμμα της Μπουντεσλίγκα! (pics)

Το γερμανικό πρωτάθλημα επιστρέφει άμεσα και οι ιθύνοντες της λίγκας έβγαλαν και το επίσημο πρόγραμμα των υπόλοιπων αγωνιστικών.

07.05.2020 | 16:50

Το νέο, ανανεωμένο καλεντάρι της παρουσίασε η Μπουντεσλίγκα. Όπως είχε ανακοινωθεί, το γερμανικό πρωτάθλημα επιστρέφει άμεσα και οι αγώνες του ξεκινάνε το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 16 Μαΐου θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες, με το ντέρμπι Ντόρτμουντ Σάλκε να ανοίγει την αυλαία. Το πρωτάθλημα υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθεί στις 27 Ιουνίου.

Ασφαλώς και οι ιθύνοντες της Μπουντεσλίγκα έχουν θέσει κάποιους κανόνες που πρέπει να τηρούνται για την ασφάλεια όλων. Οι παίκτες θα υποβάλλονται σε τεστ τουλάχιστον μία φορά κάθε εβδομάδα. Σε κάθε αγώνα θα υπάρχουν μάξιμουμ 322 άνθρωποι στο γήπεδο, ενώ το ιατρικό επιτελείο θα φοράει συνεχώς ειδικό εξοπλισμό.

Τέλος, οι συνεντεύξεις Τύπου θα γίνονται από απόσταση με την βοήθεια της τεχνολογίας, ενώ οι παίκτες του πάγκου θα τηρούν τα μέτρα του σόσιαλ ντίστανσινγκ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version