ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

“Ο Μέσι ποτέ τόσο καλός όσο ήταν με τον Γκουαρντιόλα”

Σύμφωνα με τον προπονητή του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ, ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε το καλύτερο του ποδόσφαιρο υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα στη Μπαρτσελόνα.

“Ο Μέσι ποτέ τόσο καλός όσο ήταν με τον Γκουαρντιόλα”

Ο Λιονέλ Μέσι έχει κατακτήσει τα πάντα με τη Μπαρτσελόνα. 4 Τσάμπιονς Λιγκ, 6 Κύπελλα Ισπανίας, 10 πρωταθλήματα, 3 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων και πολλά άλλα. Μεταξύ άλλων 4 χρυσές μπάλες κοσμούν την τροπαιοθήκη του. Ωστόσο, είναι γεγονός ότι το καλύτερο το ποδόσφαιρο το έπαιξε την τετραετία 2008-2012. Την περίοδο, δηλαδή, που τα κλειδιά των αποδυτηρίων της Μπαρτσελόνα άνηκαν στο Πεπ Γκουαρντιόλα. Η παραγωγική του χρονιά ήρθε το 2012 όταν σκόραρε 73 γκολ και μοίρασε 31 ασίστ.

Τη συγκεκριμένη άποψη υποστήριξε ο νυν προπονητής του Άγιαξ, Έρικ Τεν Χαγκ με δηλώσεις του στο Voetbal International.

“O Mέσι ήταν ένας από τους ηγέτες αλλά δούλευε και για την ομάδα και αρίστευε ως αποτέλεσμα. Ποτέ δεν ήταν τόσο καλό όσο ήταν με τον Γκουαρντιόλα. Η Μπαρτσελόνα δεν έχει κερδίσει τόσα πολλά στην Ευρώπη, όπως το έκανε με τον Πεπ. Ο Μέσι ακόμα τα πηγαίνει περίφημα αλλά τώρα καμιά φορά κάνει κάνει και κακές εμφανίσεις. Ποτέ δε συνέβαινε αυτό με τον Πεπ. Ο Γκουαρντιόλα έχει το χαρακτήρα να σε καθοδηγήσει και να είναι καινοτόμος”.

Ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος

Σε κάθε περίπτωση, ο Μέσι συνεχίζει να αποτελεί τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Φέτος, άλλωστε, πρόλαβε να μετρήσει 24 γκολ και 16 ασίστ σε 31 παιχνίδια. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η χρυσή μπάλα του 2019 κατέληξε σε εκείνον κερδίζοντας τον Φαν Ντάικ στο νήμα.

Μιλώντας στο Goal.com, ο Ολλανδός παλαίμαχος στόπερ, Γιαπ Σταμ, σχολίασε την απόφαση της απονομής της χρυσής μπάλας στον Αργεντίνο: “Συνήθως ένας αμυντικός υποτιμάται και ο κόσμος δε το βάζει τόσο ψηλά. Νομίζω ότι σήμερα αυτό έχει βελτιωθεί καθώς όλο και περισσότεροι εκτιμούν τη δουλειά των αμυντικών. Οι σκόρερ, όμως, παίρνουν περισσότερα χρήματα και μεγαλύτερη προσοχή. Αυτό συνέβαινε πάντα και θα συνεχίσει να ισχύει. Κοιτώντας σήμερα τον κόσμο, νομίζω ότι ο Μέσι παραμένει ο καλύτερος παίκτης. Η απόφαση να δοθεί η χρυσή μπάλα στον Μέσι ήταν η σωστή απόφαση. Φυσικά θα ήθελα να δοθεί στον Βίρτζιλ γιατί τα είχε πάει περίφημα. Δεν είναι ότι δεν ήθελα να κερδίσει. Νομίζω, όμως, ότι ο Μέσι με όσα έκανε μέσα στη χρονιά, με τα γκολ και τις ασίστ του υπό πίεση, την αξίζει”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ