Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μέσι: “Αν δεν βελτιωθούμε, δεν θα έχουμε τύχη στο Τσάμπιονς Λιγκ”!
Μπαρτσελόνα

Μέσι: “Αν δεν βελτιωθούμε, δεν θα έχουμε τύχη στο Τσάμπιονς Λιγκ”!

Ο Λιονέλ Μέσι γνωρίζει από πρώτο χέρι τη δυσκολία του Τσάμπιονς Λιγκ και έσπευσε να προειδοποιήσει την ομάδα του πως αν δεν βελτιωθούν, τότε δεν θα πρέπει να έχουν ιδιαίτερες φιλοδοξίες στη διοργάνωση

15.05.2020 | 08:57

Οι ομάδες σε όλη την Ευρώπη ετοιμάζονται σιγά σιγά για την επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά τη δίμηνη διακοπή λόγω του κορωνοϊού. Ο Λιονέλ Μέσι σκέφτεται όμως και το Τσάμπιονς Λιγκ, που τα τελευταία χρόνια αποτελεί το μεγάλο στόχο της Μπαρτσελόνα.

Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ έκρουσε το καμπανάκι του κινδύνου στην ομάδα του. Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι αν οι “blaugrana” συνεχίσουν να παίζουν όπως το διάστημα πριν τη διακοπή, τότε δεν θα έχουν πολύ μέλλον στη διοργάνωση.

Τα λόγια του Μέσι

“Δεν είχα ποτέ αμφιβολία για το ρόστερ μας. Συνεχίζω να μην έχω, καθώς πιστεύω ότι μπορούμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αν παίξουμε όπως παίζαμε τον τελευταίο καιρό, τότε αυτό δεν πιστεύω ότι μπορεί να γίνει.

Ο καθένας έχει τη δική του άποψη και όλες είναι απόλυτα σεβαστές. Εγώ όμως που είχα την τύχη να παίζω κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς Λιγκ, ξέρω πως είναι απίθανο να φτάσουμε στην κατάκτησή του αν δεν βελτιωθούμε”.

Όσο για το διάστημα αποχής από το ποδόσφαιρο και τη σταδιακή επανέναρξη των πρωταθλημάτων, ο Μέσι τόνισε:

“Αυτή η διακοπή ίσως αποδειχθεί ευεργετική για μας. Πρώτα πάντως πρέπει να δουν αν όντως μπορούν να συνεχιστούν οι διοργανώσεις. Η επιστροφή στις προπονήσεις είναι το πρώτο βήμα, όμως ακόμα είναι νωρίς.

Πρέπει να προσέχουμε και να τηρούμε όλα τα μέτρα υγιεινής. Επίσης, θα πρέπει να συνηθίσουμε το γεγονός ότι θα παίζουμε όλα τα παιχνίδια χωρίς κόσμο. Προσωπικά, ανυπομονώ να ξαναπαίξω.

Όλοι ξέρουμε πως θα είναι λίγο περίεργες οι νέες συνθήκες. Σωματικά αισθάνομαι πολύ καλά. Έκανα την προπόνησή μου στο σπίτι αυτές τις μέρες και αυτό με βοήθησε να διατηρηθώ σε καλή κατάσταση”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version