Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Δεν πάει πουθενά ο Φατί
Μπαρτσελόνα

Δεν πάει πουθενά ο Φατί

Η Μπαρτσελόνα δεν συζητάει καν το ενδεχόμενο πώλησης του Ανσού Φατί!

17.05.2020 | 22:57

Η Μπαρτσελόνα λόγω της πανδημίας έχει χάσει πάρα πολλά εκατομμύρια. Αυτό σημαίνει πως η ερχόμενη μεταγραφική περίοδος δεν θα μοιάζει σε καμία περίπτωση με τις προηγούμενες. Οι Καταλανοί θα αναγκαστούν να προχωρήσουν σε αρκετές πωλήσεις ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ισορροπήσουν τα ταμεία τους.

Μερικοί από αυτούς που είναι προς πώληση είναι οι Σεμέδο, Αρτούρ, Ράκιτιτς και άλλοι. Ήδη μάλιστα φαίνεται να έχει συμφωνήσει με την Γιουβέντους για την παραχώρηση του Σεμέδο, με τους «μπιανκονέρι» να δίνουν ως αντάλλαγμα τους Πιάνιτς και Ντε Σίλιο στους Καταλανούς. Μένει να δούμε το κατά πόσο ισχύουν τα δημοσιεύματα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής τον οποίον δεν θέλουν με τίποτα να χάσουν οι Μπλαουγκράνα! Ο λόγος για τον Ανσού Φατί! Ο Κίκε Σετιέν και οι άνθρωποι του συλλόγου πιστεύουν πολύ στον νεαρό άσο και δεν συζητάνε την πώληση του, ούτε καν τον δανεισμό του.

Οι Καταλανοί προτιμούν να πάρει συμμετοχές με την δεύτερη ομάδα του συλλόγου, προκειμένου να μάθει καλύτερα το στυλ παιχνιδιού του συλλόγου. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πάρει ευκαιρίες με την πρώτη ομάδα την νέα σεζόν. Ωστόσο, με τους Σουάρες, Γκιρεζμάν, Μπρέιθγουεϊτ, Ντεμπελέ και… Λαουτάρο, δύσκολα θα βρει πολλές ευκαιρίες.

Έτσι ο 17χρονος άσος φαίνεται πως θα έχει… μεγάλο μέλλον στους Καταλανούς!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version