Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ετό: «Έτσι με έπεισε ο Μουρίνιο να υπογράψω στην Ίντερ»
Ίντερ

Ετό: «Έτσι με έπεισε ο Μουρίνιο να υπογράψω στην Ίντερ»

Ο Ετό αποκάλυψε το μήνυμα... που του έστειλε ο Πορτογάλος τεχνικός!

17.05.2020 | 23:45

Ο Σάμουελ Ετό, ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς από το 2000 και μετά τουλάχιστον. Ο πρώην άσος της Μπαρτελόνα συνέδεσε το όνομα του με την εκπληκτική ομάδα των Καταλανών. Ωστόσο, το 2009 αποφάσισε να αποχωρήσει από την αγαπημένη του Μπαρτσελόνα, για λογαριασμό της Ίντερ, στην οποία και ήταν προπονητής ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής έπαιξε καταλυτικό ρόλο στο να πει το ναι ο Καμερουνέζος στην πρόταση των Μιλανέζων. Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του, ο Μουρίνιο τον έπεισε να πει το «ναι» με τον πιο απλό τρόπο. Με μια φωτογραφία, η οποία όμως.. ήταν ξεχωριστή.

«Να σας πω, ο Μουρίνιο με έπεισε να πάω στην Ίντερ με έναν πολύ απλό τρόπο. Συγκεκριμένα, μου έστειλε μια φωτογραφία με την φανέλα της Ίντερ, η οποία είχε το νούμερο «9», “Είναι εδώ και σε περιμένει”, μου έγραψε», είπε στην Gazzetta dello Sport.

Μετά ο Ματεράτσι μου έστειλε και μου είπε πως αν πάω εκεί, τότε η Ίντερ θα κατακτήσει όλους τους τίλους.

«Όταν αποβλήθηκε ο Τιάγκο Μότα, ο Μουρίνιο μου είπε πως θα μπω μέσα και ο Ζανέτι μου εξήγησε το πλάνο. Μπήκα δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και έλεγα από μέσα μου πως θα πάμε στον τελικό. Έτσι και έγινε και το κατακτήσαμε και όλας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ετό.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version