Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Είπε «όχι» και για τον Ράκιτιτς η Γιουβέντους!
Μπαρτσελόνα

Είπε «όχι» και για τον Ράκιτιτς η Γιουβέντους!

Η Γιουβέντους αρνήθηκε και την νέα προσφορά της Μπαρτσελονα!

18.05.2020 | 19:08

Χθες ισπανικά δημοσιεύματα ανέφεραν πως Γιουβέντους ήρθε σε συμφωνία για την ανταλλαγή των Πιάνιτς και Σεμέδο. Αυτά όμως τα δημοσιεύματα φάνηκαν κάπως… παράξενα, καθώς οι «μπιανκονέρι» ουδέποτε έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του Σεμέδο. Έτσι γρήγορα γρήγορα, κύκλοι των Ιταλών διέψευσαν τα εν λόγω σενάρια.

Ναι, η Γιουβέβτους θέλει απεγνωσμένα να φέρει έναν ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα στο Τορίνο, αλλά αυτό είναι ο Αρτούρ! Από την άλλη οι Μπλαουγκράνα θέλουν να αποκτήσουν τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Μετά την άρνηση της Γιουβέντους να ανταλλάξει τον ποδοσφαιριστή με τον Σεμέδο, η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε νέα προσφορά. Όπως αναφέρουν ιταλικά Μέσα, οι Καταλανοί πρότειναν την ανταλλαγή του Βόσνιου με τον Ιβάν Ράκιτιτς! Ωστόσο και αυτή η πρόταση έπεσε στο κενό.

Οι άνθρωποι της Γιουβέντους είναι ξεκάθαροι. Είναι πρόθυμοι να συζητήσουν μόνο την ανταλλαγή του Πιάνιτς με τον…Αρτούρ! Αυτό όμως δεν βρίσκει σύμφωνους τους Μπλαουγκράνα. Ο Κίκε Σετιέν υπολογίζει κανονικά στον ποδοσφαιριστή και δεν θα ήθελε να αποχωρήσει από την Βαρκελώνη.

Το… σίριαλ αναμένεται να έχει πάρα πολλά επεισόδια, καθώς οι Καταλανοί δεν πρόκειται να παρατήσουν την περίπτωση του Πιάνιτς. Ωστόσο, όπως έχουμε αναφέρει, η Γιουβέντους δεν “καίγεται” να αποχωριστεί τον έμπειρο άσο, καθώς ο Σάρι φαίνεται πως μπορεί να του προσφέρει ενεργό ρόλο και ενόψει της νέας σεζόν.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version