Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Φινάλε και στην Σκωτία, πρωταθλήτρια η Σέλτικ! (pic)
Σέλτικ

ΕΠΙΣΗΜΟ: Φινάλε και στην Σκωτία, πρωταθλήτρια η Σέλτικ! (pic)

Η Σέλτικ αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Σκωτίας, μετά την οριστική διακοπή του εγχώριου πρωταθλήματος!

18.05.2020 | 15:26

Στην Σκωτία αποφάσισαν και επίσημα της οριστική διακοπή της φετινής αγωνιστικής σεζόν! Μετά από αλλεπάλληλες συναντήσεις οι Αρμόδιες Αρχές ανακοίνωσαν το κλείσιμο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Σε αντίθεση όμως με την Ολλανδία, οι Σκωτσέζοι αποφάσισαν από κοινού πως πρέπει να δοθεί ο τίτλος στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος.

Ποια ήταν αυτή; Μα φυσικά η Σέλτικ! Η πολυνίκης ομάδα του θεσμού πανηγύρισε το 51ο πρωτάθλημα της ιστορίας της και το ένατο σερί, καθώς κατακτά τον τίτλο από το 2011!

Να τονίσουμε πως η Σέλτικ ήταν 13 βαθμούς μπροστά από την δεύτερη ομάδα. Όλοι οι σύλλογοι αποφάσισαν ομόφωνα την ανάδειξη πρωταθλητή. Από την άλλη δεν έχει ξεκαθαρίσει το ποιες ομάδες θα αγωνιστούν στην Ευρώπη. Το πιθανότερο σενάριο θέλει να δίνονται τα εισιτήρια στις ομάδες που έχουν καταλήξει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, όπως είναι και το πιο λογικό.

Από την άλλη αποφασίστηκε ο υποβιβασμός της Χαρτς, η οποία ήταν και η τελευταία του βαθμολογικού πίνακα. Πάντως ο ιστορικός σύλλογος της Σκωτίας θέλει να ανατρέψει την απόφαση για υποβιβασμό, όπως ανακοίνωσε.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version