Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παίζει τα… ρέστα της για τρεις παίκτες η Μπαρτσελόνα! (pic)
Μπαρτσελόνα

Παίζει τα… ρέστα της για τρεις παίκτες η Μπαρτσελόνα! (pic)

Ό,τι περνάει από το χέρι της θα κάνει η Μπαρτσελόνα, ώστε το καλοκαίρι που έρχεται να φέρει στο "Καμπ Νου" τρεις παίκτες που θέλει πώς και πώς.

20.05.2020 | 10:13

Όταν μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα βγαίνει στη… γύρα για μεταγραφές τότε τα πράγματα δεν είναι απλά. Ειδικά την εποχή που βρισκόμαστε. Το ποδόσφαιρο -και όχι μόνο- έχει επηρεαστεί από την πανδημία του κορονοϊού και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει με σιγουριά την επόμενη μέρα στις ομάδες. Όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Αλλά και στο οικονομικό.

Άλλωστε είναι γνωστό πως η “Μπάρτσα” δεν περνάει και την καλύτερη φάση της. Τα χρέη που την κυνηγούν είναι πολλά. Οπότε κάθε κίνηση που γίνεται στο μεταγραφικό παζάρι πρέπει να έχει περάσει από… κόσκινο. Πρέπει να είναι προσεκτική. Γι’ αυτό το λόγο και οι Καταλανοί προσπαθούν να φέρουν τους παίκτες που θέλουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Αλλά και να το κάνουν αυτό με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό στη λίστα των “μπλαουγκράνα” βρίσκονται πολλά ονόματα. Αυτά που ξεχωρίζουν όμως είναι εκείνα των Λαουτάρο Μαρτίνες, Μιραλέμ Πιάνιτς και Ματία Ντι Σίλιο. Όλοι από την Ιταλία. Με τον νεαρό φορ να βρίσκεται στην Ίντερ και τους άλλους δύο να παίζουν για λογαριασμό της Γιουβέντους.

Δεδομένα που σίγουρα φτάνουν και περισσεύουν για να κάνουν… δύσκολη τη ζωή των ανθρώπων της Μπαρτσελόνα, ενόψει του καλοκαιριού.

Το καυτό… πόκερ της Μπαρτσελόνα!

Όπως είπαμε και πιο πάνω η Μπαρτσελόνα… ζορίζεται στο οικονομικό κομμάτι. Τουλάχιστον για την ώρα. Έτσι, μία από τις σκέψεις των Ισπανών είναι να “σκοτώσουν” πολλούς από τους παίκτες τους που δεν είναι στα βασικά πλάνα του συλλόγου.

Με αυτό τον τρόπο και θα γλυτώσουν χρήματα από τα ταμεία τους, αλλά και θα ρίξουν τις απαιτήσεις των Ίντερ και Γιουβέντους για τους μεταγραφικούς στόχους τους. Ένα σκληρό πόκερ έχει στηθεί ανάμεσα στην “Μπάρτσα” και τους Ιταλούς με τον νικητή να τα παίρνει… όλα στο τέλος.

Μέχρι τότε όμως υπάρχει πολύ καιρός ακόμη, όπως φαίνεται και όπως γνωρίζουν οι πιο πολλοί το πόκερ είναι παιχνίδι υπομονής, εκτός από τύχης. Και όποιος δεν τη διαθέτει τότε δύσκολα μπορεί να βγει κερδισμένος.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version