Μίλαν

Η Μίλαν βλέπει στον Μουστάφι το νέο της ηγέτη

Την περίπτωση του Σκοντράν Μουστάφι εξετάζουν ιδιαίτερα ζεστά οι "ροσονέρι" και σύμφωνα με δημοσιεύματα σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτησή του.

Στο στόχαστρο της Μίλαν έχει μπει ο Γερμανός αμυντικός της Άρσεναλ. Ο Μουστάφι μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με την παρουσία του στο Λονδίνο, αλλά η ιταλική ομάδα τον έχει ψηλά στη μεταγραφική της λίστα.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου θεωρούν πως μπορούν να τον “αναστήσουν” αγωνιστικά και είναι έτοιμοι να κάνουν πρόταση για την αγορά του. Μουστάφι

Ο 28χρονος είναι ένα ρίσκο που θέλουν να πάρουν οι Ιταλοί

Η αξία του διεθνούς αμυντικού βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλό επίπεδο. Ο Μουστάφι δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αρτέτα για την επόμενη σεζόν και έχει τεθεί προς πώληση. Οι “κανονιέρηδες” λοιπόν φαίνεται να αξιώνουν 10 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρησή του. Ένα ποσό αρκετά μικρότερο σε σχέση με αυτό που έδωσαν πριν τέσσερα χρόνια, όταν και έσκαγαν 40 εκατ. στην Βαλένθια.

Πλέον όμως ο 28χρονος ψάχνει τον επόμενοι σταθμό της καριέρας του. Αυτός λοιπόν δεν αποκλείεται να είναι στη Σέριε Α με τη Μίλαν να είναι έτοιμη να του δώσει μία ακόμη ευκαιρία στο υψηλό επίπεδο. Οι ιθύνοντες των “ροσονέρι” θέλουν να ενισχύσουν την άμυνά τους, είτε χάσουν τον Ρομανιόλι -όπως ακούγεται- είτε όχι.

Όπως και να έχει πάντως, η Μίλαν θα κινηθεί για την απόκτηση του Μουστάφι. Οι υπεύθυνοι μάλιστα θεωρούν πως ο παίκτης μπορεί να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις του παρελθόντος. Πιστεύουν δηλαδή πως θα πάρουν ένα μικρό ρίσκο, το οποίο ενδέχεται να έχει πολλαπλά οφέλη. Έχει δείξει άλλωστε ηγετικά προσόντα στο παρελθόν κι αυτά θέλουν να δουν στην Μίλαν. Ιδιαίτερα σε περίπτωση που τελικά αποχωρήσει ο αρχηγός τους, ο Γερμανός άσος θα κληθεί να αποτελέσει την κολόνα της άμυνας της.

Η τιμή του παίκτη πάντως είναι προσιτή, οπότε η ιταλική ομάδα είναι πρόθυμη να καλύψει τις απαιτήσεις της Άρσεναλ. Είχε δείξει ενδιαφέρον και στο παρελθόν για τον αμυντικό των Λονδρέζων, αλλά φαίνεται πως φέτος η εν λόγω μεταγραφή είναι πιο πιθανή από ποτέ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ