ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
Ράγισε καρδιές ο Φερνάντες: «Πονούσα για έξι μήνες! Ήμουν με ενέσεις και φάρμακα, δεν άντεξα…»
Premier League για τις παραβάσεις της Σίτι: «Ετοιμαστείτε! Θα λυθεί άμεσα…»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ντόρτμουντ

Τα ρέστα της η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπάγερν (preview)

Το ντέρμπι όχι μόνο της αγωνιστικής, αλλά και της χρονιάς στη Μπουντεσλίγκα διεξάγεται σήμερα με τη Ντόρτμουντ να υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου.

Τα ρέστα της η Ντόρτμουντ κόντρα στη Μπάγερν (preview)

Τιτανομαχία έχουμε σήμερα Σιγκνάλ Ιντούνα Παρκ και όλοι οι ποδοσφαιρόφιλοι ανυπομονούν. Η Ντόρτμουντ υποδέχεται σήμερα τη Μπάγερν Μονάχου (19.30) σε ένα καθοριστικό ντέρμπι μεταξύ των δύο κορυφαίων ομάδων της Γερμανίας.

Οι δύο μονομάχοι είναι στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα κι έρχονται αντιμέτωπες σε μία περίοδο που και οι δύο πετάνε φωτιές. Ας δούμε τα νέα τους πριν το μεγάλο “Der Klassiker”. Ντόρτμουντ

Οι γηπεδούχοι θα παίξουν τα ρέστα τους

Σε πολύ κατάσταση είναι και οι δύο ομάδες. Αμφότερες έχουν κάνει το 2/2 μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, με τη Ντόρτμουντ να δείχνει πως γυαλίζει το μάτι της. Είναι δηλαδή έτοιμη να αμφισβητήσει τα πρωτεία των Βαυαρών, οι οποίοι πάντως πάνε στην Βεστφαλία με τον αέρα του +4. Η ομάδα του Χάνσι Φλικ προπορεύεται με 61 βαθμούς, επομένως όποια και να είναι η έκβαση του ντέρμπι θα παραμείνει στην κορυφή. Οι γηπεδούχοι όμως ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πάρουν το τρίποντο ώστε να φθάσουν σε απόσταση αναπνοής.

Ο Χαβρ μπορεί να είναι αισιόδοξος καθώς βλέπει όλα του τα αστέρια να είναι σε φόρμα. Ο Μπραντ ελέγχει τα πάντα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ενώ τα βιονικά “φτερά” της ομάδας Χακίμι και Γκερέιρο δημιουργούν συνεχώς ρήγματα. Αποδέκτης των οποίων είναι συνήθως ο θαυματουργός πιτσιρικά Έρλιγνκ Χάαλαντ.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η ομάδα του Φλικ έχει τον αέρα της Μπάγερν. Θα κατέβει στο γήπεδο για να πάρει το διπλό και να καθαρίσει σε μεγάλο βαθμό το πρωτάθλημα. Λεβαντόφσκι και Γκναμπρί θα είναι μόνιμες πηγές απειλής ενώ και ο Μίλερ ξέρει πως να κρίνει τέτοια παιχνίδια.

Σάντσο και Χούμελς κάνουν αγώνα δρόμου

Ο Άγγλος εξτρέμ δεν έχει αγωνιστεί σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς καθώς τον ταλαιπωρεί ένας μικροτραυματισμός στη γάμπα. Και στα δύο ματς της Ντόρτμουντ έχει αγωνιστεί ως αλλαγή. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να βγάλει μία ασίστ στο Σαββατιάτικο ματς κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Σε έναν αγώνα από τον οποίο αποχώρησε στο ημίχρονο ως τραυματίας ο Ματς Χούμελς.

Πάντως, οι Βεστφαλοί είναι αισιόδοξοι ότι θα προλάβει να ηγηθεί της άμυνας τους. Εκτός των δύο και ο Άλεξ Βίτσελ είναι αμφίβολος και ίσως να μην μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του. Κάτι που δεδομένα δεν θα μπορέσουν να κάνουν οι Ρόις, Ζαγκαντού και Σουλτζ, οι οποίοι είναι εκτός μάχης.

Χωρίς τον μαέστρο της η Μπάγερν Μονάχου

“Ο Τιάγκο δεν προπονήθηκε σήμερα. Δυστυχώς θα χάσει τον αγώνα”. Με δηλώσεις του ο Χάνσι Φλικ ανακοίνωσε ότι ο Τιάγκο Αλκάνταρα δεν θα μπορέσει να δώσει το παρόν στο μεγάλο ντέρμπι. Μία απώλεια που θα πονέσει ασφαλώς τους φιλοξενουμένους, καθώς θα στερηθούν τον πλέον ποιοτικό τους μέσο. Μαζί του θα παρακολουθήσουν το ματς από την κερκίδα και οι επίσης λαβωμένοι Κουτίνιο, Τολισό και Σούλε.

Φρέσκος επιστρέφει ο Γκνάμπρι ανακατεύει την τράπουλα

Ο Γερμανός εξτρέμ ξεκουράστηκε προληπτικά από τον Φλικ κόντρα στην Φρανκφούρτη. Αναμένεται λοιπόν να αντικαταστήσει τον Πέρισιτς στην 11άδα των Βαυαρών και αυτή λογικά θα είναι η μόνη διαφορά σε σχέση με το ματς της Κυριακής. Από την άλλη, πιθανώς να ξεκινήσει ο Τσαν στον άξονα της Ντόρτμουντ παρέα με τον Ντιλέινι. Έκπληξη θα αποτελέσει να χριστεί βασικός ο Σάντσο.

Οι 11άδες που αναμένεται να ξεκινήσουν οι δύο προπονητές:

Ντόρτμουντ (3-4-3): Μπούρκι- Πίστσεκ, Ακάντζι, Χούμελς- Χακίμι, Τσαν, Ντιλέινι, Γκερέιρο- Μπραντ, Αζάρ, Χάαλαντ

Μπάγερν Μονάχου (4-2-3-1): Νόιερ- Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις- Κίμιχ, Γκορέτσκα – Γκνάμπρι, Μίλερ, Κομάν- Λεβαντόφσκι

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ